Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör

Bursa bolgesinde bulunan musteri sahalarimizda degerlendirilmek uzere takim arkadaslari aramaktayiz. Aranan Nitelikler : · Asgari MYO ya da LISE mezunu · Vardiyalı çalışabilecek · Tercihen basit ölçü aletleri (kumpas, mikrometre) tecrübes..

Kocaeli / Tümü Onat Profil Alaşım

1. GÖREV: FİNAL ve GÖRSEL KONTROL OPERATÖRLERİ 2. PROFİL: Kırkı yaşını aşmamış, 3 vardiya düzeninde çalışabilecek, Gebze, Darıca, Yeni Mahalle, Beylikbağı, Nene Hatun, İstasyon, Yenikent Mahallesi, Barış Mahallesi, Mevlana Mahallesi, güzergahlarında ikamet eden, bayan adaylar..

Aranılan Özellikler: • En az lise mezunu olmak • İletişim, ekip yönetebilme, takım çalışması, planlama, organizasyon ve takip becerilerine sahip olmak • Vardiyalı sistemde çalışabilecek • El işçiliğine yatkın • Seri üretim temposuna ayak uydurabilecek • Erkek a..

Kütahya / Merkez ARF GROUP

KÜTAHYA - BÖLGESİNDE HİZMET VERMEKTE OLDUĞUMUZ PROJEMİZİN LOJİSTİK DEPOSUNDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ; 8 SAAT 3 VARDİYA ÇALIŞABİLECEK, SAĞLIK VE SABIKA PROBLEMİ OLMAYAN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ BU BÖLGEDE İKAMET EDEN BAY '' FOKLİFT EHLİYETLİ OPERATÖRLER ..

İstanbul Anadolu / Maltepe Ekipmanpark Reklamcılık

Maltepe'de Bulunan Reklam Firmamıza, - HERON - COLORJET Dijital Baskı Makinelerini ve PROTEXJET Bayrak Makinesini kullanabilen, - Dijital Baskı Konusunda Deneyimli - Grafik Programlarına Hakim, - Esnek Çalışma Saatlerine Yatkın, - Mümkünse Anadolu Yakasında ikame..

İstanbul Anadolu / Tümü Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Anadolu / Pendik Hocaoğlu Mobilya

EBATLAMA OPERATÖRÜ ALINACAKTIR EN AZ 3 SENE TECRÜBELİ MAKİNAMIZ MACMAZZA..

İstanbul Anadolu / Kartal Yurt Yay Sanayi Ticaret

CİVATA SOMUN PRESLERİNDE VEYA ÇİFT VURUŞ TEZGAHLARINDA ÇALIŞMIŞ TECRÜBESİ OLAN BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEYEN MESAİ ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. ÇALIŞMA SAATLERİMİZ 3 VARDİYA ESASLIDIR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Tek Makina

Tuzla Konaşlı mevkiinde Trafo yedek parçaları üretimi yapan firmamızda çalıştırılmak üzere Cnc Torna tezgahında ayar yapabilen program bilgisi olan bay ve operatör Düğmeci bayan eleman alınacaktır. Tuzla Aydınlı-Orhanlı-Konaşlı bölgesinde ikamet edenler tercih edilecektir.Görüşme için önceden ..

Balıkesir / Merkez Karatürk İnşaat

Tercübeli Ekskavatör operatörü aranmaktadır. Başvurmak isteyen cep telefonunu aramaları rica olunur...