Resepsiyonist İş İlanları

Pozisyon: Resepsiyonist
Antalya / Kemer Kütle Hotel

antalya kemer çıralıda yatılı yabancı dil bilen bayan elaman alınacak kütlehotel..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Sayannemis Güzellik Merkezi

FİRMAMIZIN 4.LEVENT KAĞITHANE ŞUBESİNE DİKSİYONU DÜZGÜN, BAKIMLI, PREZANTABL, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VEREN EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLECEK, İKNA VE ORGANİZASYON KABİLİYETİ YÜKSEK, DÜZENLİ VE DİSİPLİNLİ 'RESEPSİYONİST ' POZİSYONUNDA ÇALIŞABİLECEK..

Muğla / Marmaris Lavanta Butik Otel

13 ODALI BUTİK OTELEMİZİN İŞ AKIŞINI TAKİP EDECEK,YÖNETİMİ VE RESEPSİYONU (MİSAFİR KARŞILAMA,GÖRÜŞMELER VE ODA DAĞILIMLARI) TÜM SORUMLULUKLARIYLA İLGİLENECEK ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ.MARMARİSTE İKAMET EDEN TERCİHİMİZDİR......

İzmir / Konak Renaissance Izmir Hotel

Uluslararası Marriott International oteller zincirine bağlı olarak hizmet veren Renaissance Izmir Hotel bünyesinde çalışacak iyi derecede İngilizce bilen Resepsiyonist aranmaktadır. • Turizm ve Otelcilik alanında eğitim veren Yüksekokul veya Üniversiteden mezun, • Ön Büro tecrübe..

İzmir / Konak Metboutique Hotel

İzmir’de ikamet eden,misafir memnuniyetini üst düzeyde tutacak,tercihen ‘ABSOS’otel programı bilgisi olan resepsiyonist çalışma arkadaşları arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Telekurye Kurye Dagıtım A. S

** İşin Tanımı Telefon trafiğini yönetmek, Gelen / giden posta, kurye/kargo teslim alımını/ gönderimini yapmak, gerekli yerlere yönlendirmek, Konukları güler yüzle karşılamak, yönlendirmek. ** Aranan Nitelikler Toplu gönderim sektörünün ilk ve en bü..

Sakarya / Sapanca Sapanca Aqua Hotel

Sapanca 'da 12 ay açık olan Boutiqe otelimize Receptionist arkadaşlar aramaktayız. Uzaktan gelecek arkadaşlar için yemek + konaklama imkanımız mevcuttur. Aranan şartlar -Mesleki ingilizce bilgisi olması -2.dil ( Arapca tercih sebebi ) -Sistem otel tercih sebebi ya da öğrenm..

İzmir / Konak Fit İn Time / Alsancak

Görev Tanımı: - Salonumuza gelen üye ve misafirleri karşılamak, - Antrenman çizelgelerinin doğru şekilde uygulanması için gerekli takibi yapmak, - Gerektiğinde yeni üyelere veya misafirlere programlar hakkında bilgi vermek, - Salonun genel düzen ve temizliğini sağlamak, ..

Çanakkale / Bozcaada Pelagos Otel

bozcaadaki butik otelimiz için tecrubeli resepsiyon personeli aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tuzla Uyas İnşaat Turizm Tic. A. Ş

Tuzla marina karşısında ki otelimiz de çalıştırmak üzere, Turizm sektöründe tecrübesi olan Önbüro , opera programını bilen. Diksiyonu düzgün, İletişimi kuvvetli, Takım çalışmasına yatkın, İngilizce ve dil bilgisine sahip, Bay takım arkadaşı aramaktayız...