Resepsiyonist İş İlanları

Pozisyon: Resepsiyonist
İstanbul Avrupa / Beyoğlu Taksim Premium Residence

İstanbul Taksim'de bulunan Taksim Premium Residence ve Taksim Premium Hotel bünyesinde resepsiyonist olarak istihdam edilmek üzere takım arkadaşları aramaktayız. Benzer pozisyonda en az 1 yıl tecrübeli, İngilizce dil bilgisine hakim olan, İnsan ilişkilerinde başarılı, güler ..

İstanbul Avrupa / Fatih Hazeyin Turizm Otelcilik Hizmetleri Tic.

GOLDEN HORN SİRKECİ VE GOLDEN HORN İSTANBUL OTELLERİMİZDE DİKSİYONU DÜZGÜN, TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU VE TÜM SHİFTLERDE ÇALIŞABİLECEK YABANCI DİL BİLEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Fatih Hürriyet Hotel

HOTELİMİZE GECE ÇALIŞACAK İNGİLİZCE BİLEN GECE RESEPSİYONİSTİ ALINACAKTIR...

İzmir / Karaburun Seal Beach & Club

- iyi derecede İngilizce konuşabilen - Sözlü ve yazılı iletişim yeteneği ve insan ilişkileri kuvvetli - Problem çözme becerisi yüksek - Misafir memnuniyetini ön planda tutan,hızlı ve etkili karar verebilme kabiliyetine sahip - Takım çalışmasına yatkın - Esnek çalışma s..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Bizim Servis A.Ş

İş Açıklaması: Beşiktaş - Fulya da bulunan ofisimizde çalışmak üzere; Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır. * Firmanın; telefon, faks, kargo işlemlerini yürütmek, * Misafirlerin karşılanması ve yönlendirilmesine yardımcı olmak, * Randevu, seyahat, toplantı vb ..

Giresun / Tirebolu Hebo Marina Hotel

Ön büroda resepsiyonist olarak çalışacak personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Tümü Alfred Concierge Hizmetleri

ALFRED CONCIERGE HİZMETLERİ, Türkiye'de ilk defa Rezidans, Alışveriş Merkezi, Otel ve İş Merkezlerine, 5 Yıldızlı otellerin concierge hizmetlerini taşıyarak Resepsiyon, Bellboy, Doorman ve Vale hizmeti vermektedir. Uluslararası konforda, güleryüzlü ve güvenli hizmet vererek, hergün yüzlerce misafiri..

Ankara / Etimesgut Life House Sport Center

- En az lise mezunu - Dış görünüşüne özen gösteren, - Güleryüzlü, - Diksiyonu düzgün, - Enerjik - Sorumluluk sahibi, - Hafta sonları ve vardiyalı çalışmaya engeli olmayan, - 20-35 yaş arasında, - Full-time,..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Ada Yiyecek İçecek Ve Turizm

We are seeking for a "RECEPTIONIST" for our boutique hotel located in "KARAKÖY". The successful candidate is required to have the following experiences and skills: Fluency in English both written and verbal (second language will be an asset) Strong computer knowledge with proficie..