Resepsiyonist İş İlanları

Pozisyon: Resepsiyonist
İstanbul Anadolu / Ümraniye Özgü İdari Hizmetler

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz ısıtma sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamız için; -Lise veya yüksek okul mezunu, -En az 1 yıl ön büro tecrübesine sahip, -Dış görünümüne özen gösteren ve güler yüzlü, Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır. ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Rüyam Otel

İstanbul Kadıköy'de faaliyet gösteren otelimizde, 16.00-24.00 saatleri arasında mesai yapacak, daha önce resepsiyon görevinde çalışmış, tecrübeli, müşteri kayıt programlarını kullanan, İngilizce bilen, bay resepsiyonist arıyoruz. İzin günü hafta içi olacaktır. Anadolu yakasında oturması tercih sebeb..

İstanbul Avrupa / Avcılar Zarinna Estetik

Zarinna Estetik merkezinde görevlendirilmek üzere 20 35 yaş ararsı dış görüşüne önem gösteren ekip çalışmasına uyum sağlıyan bayan personel alınacaktır İRT : 0212 591 73 60..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Yeni Otel

YENİ OTELE RESEPSİYONDA ÇALIŞACAK PERSONEL ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Firma Adı Gizli

Beşiktaş'ta bulunan Otel Projemiz için aşağıdaki niteliklere uygun "Danışma Personeli" arayışımız bulunmaktadır • Tercihen Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümünden mezun, • Benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyimli, • Microsoft Office..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Nova Kozmetik

İş Tanımı: Koordinasyon ve operasyon yönü olan İletişim yönü kuvvetli Takım çalışmasına uyumlu İletişim becerileri kuvvetli problem çözme becerisi olan Diksiyonu düzgün,Dış görünümüne özen gösteren Gelişim gösterdiği taktirde önü açık pozisyon için Bayan ad..

Kocaeli / Darıca Hegsagone Hotel

*Meslek okullarının Turizm ve Otelcilik bölümlerinden mezun (Tercihen MYO veya Lisans düzeyinde) *Otellerin Önbüro - Resepsiyon bölümlerinde deneyim sahibi *Otel sistemlerini kullanmış, otelcilikte kullanılan programlara aşina ( Tercihen Sispar programı) *İyi seviyede İngilizce b..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece 1453 Gym

GENEL NİTELİKLER 18-35 Yaş Arası Bayan Çalışma Arkadaşları Misafir memnuniyetine önem veren ve misafir odaklı çalışabilen Güleryüzlü, dinamik, proaktif ve vizyon sahibi Telefonla konuşmanın ve misafir karşılamanın önemini bilen Güçlü ve etkili iletişim kurabilen T..

İstanbul Avrupa / Güngören Güneş Turizm Ve Otelcilik A. Ş.

İstanbul - MERTER semtinde bulunan, 4 Yıldızlı Turistik Otelimize, RESEPSİYON MEMURU pozisyonunda görevlendirilecek, KARİYERİNDE YÖNETİCİLİK HEDEFLEYEN, bay ve bayan çalışma arkadaşları alınacaktır. - İngilizce diline iyi derecede hakim - Deneyimli veya kısa sürede deneyim ..