Resepsiyonist İş İlanları

Pozisyon: Resepsiyonist
Sakarya / Sapanca Lale Otel

Sapanca Gölü kenarındaki 33 odalı butik otelimizde görevlendirilmek üzere tercihen Turizm Otelcilik mezunu, iyi derecede İngilizce ve/veya Arapça bilen, MS Ofiice uygulamalarına hakim, güler yüzlü, pozitif, dış görünümüne özen gösteren Bay/Bayan Resepsiyonist Alınacaktır. NOT: Gerekti..

İstanbul Anadolu / Kartal ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Avrupa / Fatih Star Hotel

Firmamız bünyesinde Çalışıcak Resepsiyonist alınacaktır..

Tekirdağ / Merkez Namık Kemal Yay-Pet

• Üniversitelerin Turizm ve Otelcilik bölümlerinden mezun, • Otelcilik Sektöründe en az 1 yıl resepsiyonist olarak deneyim sahibi, • İyi derecede İngilizce bilgisine sahip, • Takım çalışmasına yatkın, liderlik vasıfları gelişmiş, • Temsil ve ikna yeteneği kuvvetli, işletmemiz..

İstanbul Avrupa / Fatih Hotel İstanbul Trend

* Tercihen üniversitelerin Turizm Otelcilik bölümlerinden mezun, * İyi derecede İngilizce (Yazılı & Sözlü) ve Rusça bilen (tercihen Arapça da bilen) * Çözüm odaklı çalışan, sabırlı, ikna ve temsil yeteneği kuvvetli, * Misafir memnuniyetini ön planda tutan, hızlı ve etkili kara..

İstanbul Anadolu / Tümü Omuz Omuza

GENEL NİTELİKLER • En az lise mezunu, • Benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübeye sahip, • MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen, • Ofis araç ve gereçlerini kullanabilen, • Organizasyon, planlama ve takip becerileri yüksek, • İnsan ilişkileri ku..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

Kayseri / Melikgazi Goldyıldırım Hotel

Ön Büro departmanına bağlı çalışacak, Gece vardiyasında departmansal işlemlerin eksiksiz yürütülmesini sağlayacak, Raporlamaları yapacak , Operasyonunun eksiksiz yürütülmesini sağlayacak, Misafir memnuniyetini en üst seviyede tutacak, Zaman ve stres yönetiminde başarılı..

İş Tanımı İstanbul Vazo Suite Otel Ön Büro departmanında Resepsiyonist olarak görev alacaktır. Aranan Nitelikler · Tercihen Turizm Meslek Lisesi, Turizm Meslek Yüksekokulu veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, · Alanında minimum 1 yıl deneyimli, · İyi derec..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..