Satın Alma İş İlanları

Pozisyon: Satın Alma

TEKSTİL SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ FİRMAMIZIN SATINALMA DEPARTMANINDA GÖREV YAPACAK PC KULLANABİLEN , TEKSTİL SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ SATINALMA KONUSUNDA İŞ BİLEN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. CUMARTESİ GÜNÜ VE PAZAR GÜNLERİ TATİLDİR...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Dayco Metal

Topkapı' daki fabrikamıza , mevcut iş akışını takip edecek satın alma elemanı aramaktayız. *Aktif araç kullanabilen *Avrupa yakasında ikamet eden *Tercihen metal ve plastik üretim akışı konusunda deneyimli *Tercihen satın alma görevi yapmış *Askerliğini tamamla..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Biçen Gıda

İŞİN TANIMI Gıda sektörü satınalma ve satış piyasası konusunda bilgi sahibi olmak Satış için gerekli Pazar araştırmaları yapmak. Fiyat analizlerini yaparak ürün fiyatlarını belirlemek Yeni tedarikçiler araştırmak ve mevcut tedarikçilerin alternatiflerini oluşturmak.....

Sivas / Merkez Nesa Mermer

Mermer sektöründe deneyimi olan, sektöre hakim, Türkiye ve Uluslarası mermer piyasasını bilen,belli bir müşteri ve ocak portföyü olan, Planlama ve organizasyon yetkinliklerine sahip, İletişimi ve temsil yeteneği güçlü, Dış ticaret ile ilgili pro..

İstanbul Avrupa / Fatih Köseoğlu Grup

Ev Tekstil imalatı ve ihracatı yapan Köseoğlu grup firmamızın Fatih/Laleli'de faaliyet gösteren merkezinde görevlendirilmek üzere; • Kumaş satın alma konusunda en az 3 yıl deneyimli, • Ürün temel bilgisi, kalite, teknik, miktar süreçleri, termin ve üretim prosesleri konular..

Firmamız bünyesinde Üretim Planlama - Satış Destek ve Satınalma bölümümde görevlendirmek üzere üzere Bay-Bayan Takım arkadaşları arıyoruz. - En az lise tercihen MYO ya da lisans mezunu, - Konusunda en az 2 (iki) yıl deneyimli, - Ms Office programlarını ileri düzeyde ve etkin kulla..

Bursa / Nilüfer Sera Alüminyum

Ön Muhasebede deneyimli, ofis programlarını kullanabilen, teklif hazırlama ve takibini yapabilecek, tecrübeli müşteri ilişkilerinde başarılı ön muhasebe elemanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Akyıldız Ambalaj Ltd. Şti

BAĞCILAR-MAHMUTBEYDE LOGO PROGRAMINI İYİ BİLEN - EN AZ 5-10 YIL AMBALAJ GİBİ ÇEŞİTLERDE DENEYİMLİ ERKEK VEYA TERCİHEN TESETTÜRLÜ BAYAN YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI VE İDARİ İŞLERDE YARDIM EDECEK 18:00-18:00 -C TESİ 14:00 ÇALIŞMA SAATLERİ MAAŞ+AGİ+SGK+YEMEK - ( YOL ÜCRETİ YOKTU..

İzmir / Aliağa Elte Mühendislik

Elektrik ve enstrüman montaj işleri yaptığımız şantiyemizde elektrik malzeme satın alma ve lojistik işlerini üstlenecek, elektrik malzemeleri hakkında teknik bilgi sahibi, sürücü belgesine sahip eleman aranmaktadır..

Manisa / Salihli Gmmetal

firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere büro personeli alınacaktır...