Satın Alma İş İlanları

Pozisyon: Satın Alma

Aday Nitelikleri: Tercihen Bay, Askerlik ile ilişkisi olmayan, tercihen LOGO VE EXCELL programlarına ileri derecede hâkim. Tercihen İngilizce bilen. Aktif araç kullanımı olan. Tecrübeli. tercihen 23-39 yaşlarında. Tercihen Sultanbeyli, Sancaktepe, Ümraniye veya Çekmeköy sınırlarında ikamet ede..

Ankara / Çankaya Miyay Makina Proses Sanayi

ŞİRKETİMİZİN, ANKARA-SARAY KERESTECİLER SİTESİNDEKİ İMALATHANESİNDE GÖREVLENDİRMEK ÜZERE, * EN AZ 3 YIL MAKİNA & ELEKTRİK & İMALAT & MONTAJ SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ; * MALZEME VE EKİPMANLARI BİLEN * PİYASAYI BİLEN * ÖN MUHASEBE BİLEN * ARAÇ KULLANAN ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Edsa Tekstil

ÖRME HAZIR GİYİM KONFEKSİYON İHRACATÇISI OLAN FİRMAMIZIN HAM VE BOYALI KUMAŞ SATINALMA VE TAKİP BÖLÜMÜ İÇİN , * TEKSTİL MÜHENDİSİ VEYA TEKSTİL TEKNİK LİSE MEZUNU *ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ *AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN *EN AZ 5 YIL ÖRME VE BOYAHANE TAKİP TECRÜBESİ OLAN *YEN..

Konya / Selçuklu ARDEN GIDA

Konyadaki mağazamıza ACİL Hal Satınalma Sorumlusu alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Marmara Grup

Diksiyonu düzgün , İkna kabiliyeti yüksek, Office programlarına hakim, Tercihen üniversite mezunu, Etkin araç kullanabilen , Prezentabl, Bayan çalışma arkadaşları arıyoruz ...

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Ada Mühendislik

DOĞALGAZ TAAHHÜT ÜZERİNE FAALİYET VEREN FİRMAMIZA (TERCİHEN DOĞALGAZ MALZEMELERİNİ VE PİYASADAKİ TEDARİKÇİLERİ TANIYAN ) MERKEZ VE ŞUBELERİN SATIN ALMA İŞLEMLERİNİ YAPABİLECEK BEŞERİ İLİŞKİLERDE KUVVETLİ PERSONEL ALINCAKTIR..

Ankara / Çankaya Göksedef Aş

Göksedef AŞ olarak Dikmen ve Yenimahalle şubelerimize satın alma personelleri aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Maranda Group

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, İnşaat Projelerinin Satınalma konusunda minimum 5 yıl deneyimi olan, Tedarikçi Protföyü bulunan, MS Office uygulamasını etkin kullanabilen, Malzeme bilgisi ve şantiyedeki iş akışları hakkında uygulama bilgisi olan..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Uzunlar Gıda Şarküteri

50 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren firmamızın, Bahçelievler Yayla, Bahçelievler Şirinevler, Bakırköy Kartaltepe semtlerinde, Butik Şarküteri konseptinde yöresel ürünler satan mağazalarımız bulunmaktadır. Bahçelievler Yayla da bulunan merkezimizde görev alacak “Satınal..

Antalya / Alanya ARDEN GIDA

Alanya da açılacak olan şubemiz için ACİL Hal Satınalmacı alınacaktır. 0553 104 80 85..