Satın Alma İş İlanları

Pozisyon: Satın Alma
İstanbul Avrupa / Eyüp KARYER ISI TRANSFER

Endüstriyel buzdolabı imalatı yapan firmamız için ; Metal sektörü satın alma konularında tercihen deneyimli, İyi derecede İngilizce bilen, ERP programlarına hakim, MS Ofis programlarını kullanabilen, Maliyet muhasebesi konusunda bilgi sahibi olan ve muhase..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Yasin İlaç Ve Kozmetik

E-ticaret işi ile iştigal eden firmamızda görevlendirilmek üzere, e-ticaret satın alma -ürün tedarik, -kategori yöneticiliği gibi alanlarda en az 2 yıl deneyimli -insan ilişkileri kuvvetli -ürün tedarik, -satın alma, -web sitesinde güncelleme, -..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Evidea.com

İş Tanımı İçerik yönetimi Verilerin web sitesine düzgün bir şekilde aktarılması Sitedeki mevcut ürünlerin fiyat,resim ve içerik bilgilerinin güncellenmesi Kategori düzenlemeleri Aranan Temel Nitelikler E- Ticaret sektöründe genç ve dinamik ekibiyle h..

şanlıurfa 2.organize sanayi bölgesinde motor ve pompa üretimi yapa fabrikamızda en az 2 yılık lisans ve en az 3 yıl pazarlama deneyimi olan seyahat sorunu omayan sahada aktif satış yapabilecek satış ve pazarlama personeli alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

*Diksiyonu düzgün *insan ilişkilerinde başarılı *Disiplinli ve titiz çalışan *Tercıhen Gıda Sektorunde Deneyimli *Askerlik görevini tamamlamış *Analiz yapma ve raporlama yetkinliğine sahip tecrübeli çalışma arkadaşları aramaktayız. iş tanımı: *Satın al..

Kocaeli / Çayırova Çağsel Arıtma Ekipmanları

Alanında 2 yıl tecrübeli MS office programlarına hakim İletişim becerisi gelişmiş,çözüm odaklı Sorumluluk sahibi, iş takibini iyi yapabilen bay / bayan personeller aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ametal Asansör

. Meslek Liselerinin " Makine Ressamlığı" ya da MYO " Makine Teknikerliği" bölümlerinden mezun, . Tercihen konusunda en az 2 yıl mesleki deneyime sahip, . Autocad ve tercihen solidworks konusunda bilgi sahibi, . Satın alma , Ar-Ge veya Teknik Ofis bölümlerinde görev alabilecek,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir SP BİNA VE TESİS YÖNETİM A.Ş

Önlisans ya da üniversite mezunu Daha önce veri giriş ve operasyon deneyimi olan, Ms Office programlarını aktif olarak kullanabilen, Ofis araç ve gerçeklerini kullanma konusunda bilgi sahibi, Dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren, İş takibi ve iş disiplini ..

Adana / Seyhan Teknosis Otomasyon

İŞ TANIMI Firmamız içerisindeki satın alma prensipleri doğrultusunda siparişlerin verilmesi, verilen siparişlerin takip edilmesi, tedarikçi seçimi ve alternatif tedarikçi geliştirme, satın alma ile ilgili diğer süreçlerin takibi konusunda çalışacak, stoğu takip edecek ofisi düzenleyip toparla..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Gratis

ş Açıklaması Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, Mağazanın temizliği, düzeni, depo süreçlerinde görev almak, İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Lise öğrencisi ..