Satın Alma İş İlanları

Pozisyon: Satın Alma
Kütahya / Merkez ARDEN GIDA

Kütahyadaki mağazamıza Hal Satınalma süreçlerini yönetecek Manav Satınalma Sorumlusu alınacaktır...

Konya / Selçuklu ARDEN GIDA

Konyadaki mağazamıza Hal Satınalma süreçlerini yönetecek Manav Satınalma Sorumlusu alınacaktır...

İyi derecede Excel kullanabilen Tecrübeli/Tecrübesiz Ekip çalışmasına yatkın, dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilecek Analitik düşünme, iletişim ve koordinasyon becerileri gelişmiş, Tedarik süreçlerini yönetecek, İletişim gücü yüksek, Çalıştığı firmayı en iy..

Ankara / Çankaya Global

Üniversitelerin İktisat ve İşletme Fakültelerinden mezun Satınalama konusunda deneyimli MRP süreç iyileştirmelerine katkıda bulunmak, Piyasa araştırması yaparak alternatif tedarikçilerin/ürünlerin sisteme dâhil edilmesini sağlamak, Bölümlerden gelen ihtiyaçların karşılanması..

İstanbul Avrupa / Bağcılar MRM TEKSTİL

GENEL NİTELİKLER İSTANBUL / GÜNEŞLİ'DE BULUNAN DOKUMA ERKEK GİYİM İHRACATI YAPAN FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK; TERCİHEN ÜNİVERSİTELERİN TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN, KUMAŞ SATINALMA KONUSUNDA EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ, DOKUMA VE ÖRME KUMAŞIN ÖZELLİKLERİNİ TANIYIP YORUM..

Kütahya / Merkez ARDEN GIDA

Kütahyadaki mağazamıza Hal Satınalma süreçlerini yönetecek Manav Satınalma Sorumlusu alınacaktır...

Antalya / Muratpaşa Özkoza A. Ş

FİRMAMIZIN MARKANTALYA CİVARINDAKİ OFİSİNE BAYAN SATINALMA SORUMLULARI ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Hts Tekstil

KONFEKSIYON IHRACAT FIRMASINA; IC BUNYESINDE, HAZIR GIYIM VE KONFEKSIYON URETIMI YAPAN FIRMAMIZIN "AKSESUAR PLANLAMA VE TEDARIK" GOREVINI USTLENEBILECEK, KONUSUNDA TECRUBELI VE BENZER GOREVDE EN AZ 5 YIL ÇALISMIS , AKSESUAR PLANLAMA VE TEDARIGINI YAPABILECEK, TAKIM ARKADASI ARIYORUZ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Esfu İnş. Teks. San. Tiç. Ltd. Şti.

şirketimiz bünyesinde tam zamanlı çalıştırılmak üzere ,inşaat malzeme alımı,plastik enjeksiyon hammaddesi alımı için ehliyetli bayan eleman aranmaktadır.......