Satış Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Satış Temsilcisi
İstanbul Avrupa / Tümü Paşahan Lokum

YURTDIŞI AYAKLI FİRMAMIZA MISIR ÇARSISI KAPALI CARSI VE CEVRESINE LOKUM AĞIRLIKLI ŞEKERLEME ÜRÜNLERİ PAZARLAYABİLECEK MÜSTERI PORTFÖYÜ OLUŞTURABILECEK DIŞ GÖRÜNÜMÜNE DİKKAT EDEN INSAN ILISKILERI KUVVETLI PREZENTABL IKNA KABILIYETI YUKSEK SATIS KONUSUNDA REFERANS GÖSTEREBILECEK DENEYIMLI TAKIM ARKADA..

Afyon / Tümü Zell Mobilya

Yeni zell consept mobilya mağazamıza deneyimli ya da satış konusunda kendine güvenen bakımlı çalışkan hayattan beklentisi olup kariyer umudu olan bayan çalışma arkadaşı arıyoruz...

İŞ TANIMI: Mevcut müşterilerin aranarak Türk Telekom İnternet ürün ve hizmetlerinin satışını gerçekleştirmek. GENEL NİTELİKLER: • En az Lise mezunu, tercihen Lisans mezunu, • 18-32 yaş aralığında, • Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinlikler..

İstanbul Anadolu / Tümü Ak Akın İlaç San. Tic. Ltd. Şti.

Medikal sektörde satış yapan firmamıza hastanelere satış yapacak takım arkadaşları arıyoruz. Saglık Bakanlıgı tarafından satıs temsilcisi sertifikası olanlar tercih edilecektir...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ppyazılım

Part time veya tam zamanlı pazarlama konusunda deneyimli, özel üretim ürünlerinin pazarlamasında çalışacak ehliyeti olan bayan satış temsilcisi aranıyor. Araç şirketimiz tarafından verilecektir...

İzmir / Konak Ac Kuzen Gıda San. Tic.

* Tercihen en az lise mezunu * Gıda sektöründe kariyer hedefleyen * Prezentabl, insan ilişkilerinde başarılı,ekip çalışmasına yatkın,başarı odaklı * İletişim becerileri güçlü * Diksiyonu düzgün,dış görünüşüne önem veren * B sınıfı ehliyet sahibi olan aktif araç kullanab..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Anatola Turizm

Ağırlığını ortadoğu ülke vatandağlarının oluşturduğu münferit ve küçük grup seyahat acente müşterilerimize yönelik; satış, satış sonrası hizmet, satış geliştirme, seyahat planlaması ve yönetimi, operasyon takibi vb hizmetlerde bulunulacaktır. Aranan Nitelikler; - Arapça ve İngiliz..

Part time HOSTES Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren HEDEF TANITIM olarak sektöründe lider şeker firması için part time HOST - HOSTES arıyoruz. Çalışma Bölgesi : ADAPAZARI GEYVE,BOLU,BOLU DÜZCE,BOLU GEREDE,ZONGULDAK E..

Part time HOSTES Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren HEDEF TANITIM olarak sektöründe lider şeker firması için part time HOST - HOSTES arıyoruz. Çalışma Bölgesi : Sakarya-Adapazarı-Geyve Aranan Nitelikler..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Orantı Danışmanlık Ve Çağrı Hizmetleri

ÇAĞRI MERKEZİ TELE-MARKETİNG AGENT Çağrı Merkezimizde Satış Temsilcisi olarak; bağlı olduğumuz Televizyon Ve Radyo Kanalımız bünyesinde Tele-Satış departmanında çalışacak, TECRÜBELİ, Bay-Bayan takım arkadaşları aramaktayız. Genel Nitelikler • En az Lise ..