Satış Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Satış Temsilcisi
İzmir / Buca Ünsan Otomotiv

Firmamız buca otokentte ikinci el otomobil satışı yapmaktadır. Gelen telefonlara bakabilecek, müşteri karşılayıp araçların bilgilerini aktarabilecek, taşıt kredisi başvurularını yapabilecek personel arıyoruz. Uzun dönem çalışabilecek öğrenimini tamamlamış veya uzatmayı düşünmeyen. Deney..

Balıkesir / Merkez Bsd Gıda

Süt ve süt ürünleri, özellikle yoğurt ve ayran satışı konusunda deneyimli ve müşteri portföyü olan satış elemanı aranmaktadır...

Ankara / Tümü Nehir Toptan Gıda

Satış pazarlama konusunda tecrübeli diksiyonu düzgün bakımlı prezantabl bayan elemanlar aranıyor..

İstanbul Avrupa / Şişli Elcon

AÇIK ALAN ISITMA SİSTEMLERİNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZ İÇİN AŞAĞIDAKİ NİTELİKLERE SAHİP BAY, BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ . * SATIŞ VE PAZARLAMA ALANINDA TECRÜBELİ * MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ KONUSUNDA DENEYİMLİ , İLETİŞİMİ GÜÇLÜ, SONUÇ ODAKLI * MS OFFICE PROGRAMLARI..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü A&B GRUP ÖZEL GÜVENLİK ve TEMİZLİK

* En az ön lisans mezunu, * Alanında en az 1 yıl deneyimli, * Takım çalışmasını benimsemiş, * Güler yüzlü, aktif, satış ve sunum becerileri güçlü, * Diksiyonu düzgün, prezantabl, İkna kabiliyeti yüksek, * İletişimi güçlü, müşteri odaklı, * Aktif araç kullanabilen,..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü A&B GRUP ÖZEL GÜVENLİK ve TEMİZLİK

* En az ön lisans mezunu, * Alanında en az 3 yıl deneyimli, * Takım çalışmasını benimsemiş, * Güler yüzlü, aktif, satış ve sunum becerileri güçlü, * Diksiyonu düzgün, prezantabl, İkna kabiliyeti yüksek, * İletişimi güçlü, müşteri odaklı, * Aktif araç kullanabilen,..

İstanbul Anadolu / Kartal Doktortakvimi.com

DoktorTakvimi.com'un en eğlenceli birimlerinden olan satış ekibinde görevlendirilecek; Uzun vadeli iş ilişkileri kurmakta ve iş takibinde başarılı İnternetin insanların hayatını nasıl değiştirdiğinin farkında olan Kendini geliştirme konusunda istekli Problemleri bir..

Ankara / Mamak Emniyet Gayrimenkul

Gayrimenkul Satış Temsilcisi aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Esenler Erçat Yapı İnşaat Dekorasyon

Emlak ve inşaat şirketimizde çalışacak, emlak konusunda satış tecrübesi olan, kendine güvenen prezentabl ve sosyal medyayı kullanabilen bayan iş arkadaşı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Tümü Paşahan Lokum

YURDIŞI AYAKLI FİRMAMIZA İSTANBUL GENELİNDE LOKUM AĞIRLIKLI SADECE ŞEKERLEME ÜZERİNE ÜRÜN SATABİLECEK MÜŞTERİ İLE SICAK İLİŞKİLER KURABİLECEK İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ GÜNLÜK TAHSİLAT ÜZERİNE ÇALIŞABİLECEK TAKIM ARKADASLARI ARIYORUZ..