Satış Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Satış Temsilcisi
İstanbul Avrupa / Bahçelievler Aysu Mobilya

Mobilya Dükkanımıza Deneyimli Bayan satış elamanları alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kazancıoğlu Arıtma

ÇEVRE KORUMA VE SANAYİ ÜRÜNLERİ üreten firmamıza, En az 3 yıl tecrübeli, Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Proje Teklif & Satış bölümünde çalışmış, Tercihen makina, arıtma, sektöründe deneyimli, Satış ve pazarlamayı kendine meslek edinmiş, Takım ..

En az lise mezunu, askerlik hizmetini tamamlamış veya 3 yıl tecilli, B sınıfı ehliyet sahibi, rut sistemi ile çalışacak, diksiyonu düzgün, prezantable satış temsilcisi aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü A&B GRUP ÖZEL GÜVENLİK ve TEMİZLİK

* En az ön lisans mezunu, * Alanında en az 1 yıl deneyimli, * Takım çalışmasını benimsemiş, * Güler yüzlü, aktif, satış ve sunum becerileri güçlü, * Diksiyonu düzgün, prezantabl, İkna kabiliyeti yüksek, * İletişimi güçlü, müşteri odaklı, * Aktif araç kullanabilen,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Enerji Trafik San Tic Ltd Şti

Satış Elemanı (Ofis - Mağaza içerisinde ) ÜMRANİYE İmes Sanayi Sitesinde bulunan mağazamıza satışta deneyimli bayan elaman alınacaktır. ÜNİVERSİTE MEZUNU SATIŞTA MİNİMUM 2 YIL DENEYİMLİ TELEFONDA İLETİŞİMİ KUVVETLİ İNGİLİZCE BİLEN ÇALIŞKAN,BECERİKLİ,İŞ BİTİRİCİ ..

Ankara / Yenimahalle Akyıldız Otomotıv

En az lise mezunu Satış ve ikna yeteneği olan diksiyonu düzgün En az B sınıfı ehliyete sahip olan SRC belgesi bulunan Tercihen otomotiv yedek parça sektöründe deneyimli Akü bölge Bayiliğinde görevlendirilmek üzere..

Ankara / Mamak Adem Koç Plastik

PLASTİK MOBİLYA AKSESUARLARI ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZA , TERCİHEN TECRÜBELİ MAĞAZAMIZDA MÜŞTERİLERLE İLGİLENECEK SİPARİŞ VE SATIŞ İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLARI DÜZENLEYEBİLECEK SÜRÜCÜ EHLİYETİ OLAN GEREKTİĞİNDE BANKA TAHSİLAT VB İŞLER İÇİN DIŞARI ÇIKABİLECEK ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Kuruçeşme Petrol

En az lise mezunu, Analitik düşünebilen, düzenli,titiz, disiplinli ve sistemli çalışan, Müşteri memnuniyetine önem veren, Problem çözme yeteneğine sahip, Sonuç odaklı, organize ve takip yeteneği gelişmiş, İstasyon çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, Ekip çalış..

Ankara / Çankaya Alpsu Media

SIHHIYE DEKİ OFİSİMİZE DİKSİYONU DÜZGÜN,SÖZLÜ İLETİŞİMİ İYİ OLAN MASA BAŞINDA ÇALIŞABİLECEK TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ YETİŞTİRİLMEK ÜZERE BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR. ASGARİ ÜCRET MAAŞ (1400.TL) +SİGORTA +YEMEK+PRİM ÇALIŞMA SAATLERİ 09:30_18.00 HAFTA İÇİ CUMARTESİ :10..

İstanbul Avrupa / Güngören Asem Fermuar

GÜNGÖRENDE Kİ FERMUAR SATIŞI YAPAN MAĞAZAMIZDA ÇALIŞABİLECEK, GELEN MÜŞTERİLERİ KARŞILAYABİLECEK VASIFLI VASIFSIZ BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR...