Şef / Amir İş İlanları

Pozisyon: Şef / Amir
Afyon / Sandıklı Özgür Group

Genel nitelikler: Üniversitelerin Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun, Askerlikle ilişkisi olmayan En az 5 yıl tecrübe sahibi Seyahat engeli bulunmayan, Şantiyede yatılı kalabilecek, Baraj ve gölet işlerinin tamamına kadar çalışmış, ..

karaköprü merkezde buluna şantiyemizde çalışmak üzere şantiye deneyimi olan inşaat mühendisi alınacaktır 5 yılık mezun olmuş adayalara öncelik tanınacaktır..

Afyon / Sandıklı Özgür Group

Genel nitelikler: Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun, Şantiyedeki tüm işlerden sorumlu olacak , Askerlikle ilişkisi olmayan , En az 5 yıl tecrübe sahibi, Seyahat engeli bulunmayan, İş tanımı: DSİ mevzuatına vakıf,Baraj..

İzmir / Gaziemir Bmb Technology

BMB Su Arıtma, Türkiye'de kurulmuş bir firma olup Türk, Amerikan & Fransız girişimciler tarafından yönetilen , nano teknolojik su arıtma cihazları ve sistemleri üreticisidir. 2006 yılında kurulan firmamızın hedefi su arıtma teknolojilerinde global lider olmaktır. *İzmir'de ikamet eden,..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Mercan Optik

YAŞ BOYA KABİNİNDE ÇALIŞACAK BOYA USTALARI ARANIYOR......

Edirne / Merkez Metrapol Otomotiv

• Üniversitelerin ilgili Bölümlerinden mezun, • Konusunda en az 3 yıllık şantiye deneyimine sahip olmak. • MS Office ve Autocad programlarını iyi düzeyde kullanabilen, • Dinamik bir ortamda, hızlı sonuç odaklı çalışabilen, takım çalışmasına yatkın, disiplinli ve dikkatli Ş..

İstanbul Avrupa / Esenler Kent Teknik Destek İnş. Tic. Ltd. Şti

Kent Teknik Destek İnş. Tic. Ltd. Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şarküter Şefi ilanlarına göz atabilirsiniz.Kent Teknik Destek İnş. Tic. Ltd. Şti Şarküter Şefi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Esenler Kent Teknik Destek İnş. Tic. Ltd. Şti

Kent Teknik Destek İnş. Tic. Ltd. Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kasap Şefi ilanlarına göz atabilirsiniz.Kent Teknik Destek İnş. Tic. Ltd. Şti Kasap Şefi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Esenler Kent Teknik Destek İnş. Tic. Ltd. Şti

Kent Teknik Destek İnş. Tic. Ltd. Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Manav Şefi ilanlarına göz atabilirsiniz.Kent Teknik Destek İnş. Tic. Ltd. Şti Manav Şefi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Kadıköy PRONET

GENEL NİTELİKLER Meslek Lisesi veya M.Y.O. Elektrik/Elektronik Bölümlerinden mezun, Elektronik güvenlik sistemlerinin montaj ve kurulumu konusunda en az 1 yıl tecrübeli (Özellikle DSC ve GE panelleri), Kablolama ve elektronik cihaz montajı yapabilecek, Konusun..