Şef / Amir İş İlanları

Pozisyon: Şef / Amir

25 - 45 yaş aralığında, Erkek adaylar için askereliğini yapmış, En az 3 yıllık deneyime sahip, Vardiyalı çalışabilecek, (Gece - Gündüz) Temizlikte ekip şefi olarak daha önce görev yapmış, Bilgisayar deneyimi olan, Bay-bayan takım arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Fibatec Koku Ve Kokulandırma Kimya San

Fibatec Koku Ve Kokulandırma Kimya San firmasının aktif ilanlarına veya diğer Üretim Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Fibatec Koku Ve Kokulandırma Kimya San Üretim Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Esenler Emre Kuzey Mağzacılık

İnternet üzerinden bayan ayakkabısı satışı yapan firmamız için Ön Muhasebe ve Satış Operasyon Şefi aramaktayız. En az Lise mezunu Microsoft Office programlarına hakim Nebim Winnner bilen Planlama ve raporlama yeteneğine sahip Dinamik, hızlı, teknolojiye hakim Avru..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Buğtaş İnşaat

Buğtaş İnşaat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şantiye Şefi ilanlarına göz atabilirsiniz.Buğtaş İnşaat Şantiye Şefi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Kocaeli / Gebze Akaydo İnşaat

kocaeli gebze şantiyemizde çalışmak üzere tecrübeli inşaat mühendisi şantiye şefi aranmaktadır.başvurular online yapılmakta olup başvurmak isteyenlerin mail adresimize cv göndermeleri gerekmektedir...

Çorlu Ulaş Mevkisinde bulunan Fabrika Projemiz için Temizlik Hizmetleri Şefi aranmaktadır. İşin Detayı •Hizmet sektöründe en az 2 yıl deneyimli, •Temizlik operasyonunu sevk ve idare edebilecek, •Takım çalışmasına yatkın, •İletişim ve insan ilişkilerinde b..

İzmir / Foça Alize Tatil Köyü

Alize Tatil Köyü'ne - 40 odalı otelimizin önbüro idaresini, satış/pazarlama planlama ve yönetimini (acenta/online/kurumsal/walkin) yürütecek - Misafir memnuniyeti temelinde, hizmet kalite standartlarını belirleyip uygulayabilecek - Otel yönetim programlarına hakim (tercihen Elektr..

Kocaeli / Gebze sodexo

SODEXO Entegre Hizmet Yönetimi AŞ olarak Kocaeli/Gebze projelerimizde değerlendirilmek üzere, İşletme Şefi - 30-40 yaş arası, - Lise Mezunu ya da yüksekokul(otelcilik v.s.), - Operasyonda personel planlaması yapabilecek, - 3 vardiyada da çalışabilecek,..

Konya / Merkez Moda İnşaat

Şantiyelerimizde çalışmak üzere; - İNŞAAT TEKNİKERLİĞİ veya İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ veya MİMARLIK bölümlerinden mezun - KABA ve İNCE İŞLER üzerine en az "3 YIL TECRÜBELİ" - İş programına uygun saha yönetimi yapabilecek, - Metraj ve Hakediş konusunda deneyim sahibi, -..

İstanbul Anadolu / Tümü MENTAL DANIŞMANLIK

Mental Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Şefi ilanlarına göz atabilirsiniz.Mental Danışmanlık Saha Şefi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..