Şef / Amir İş İlanları

Pozisyon: Şef / Amir
İstanbul Anadolu / Kadıköy PRONET

GENEL NİTELİKLER Meslek Lisesi veya M.Y.O. Elektrik/Elektronik Bölümlerinden mezun, Elektronik güvenlik sistemlerinin montaj ve kurulumu konusunda en az 1 yıl tecrübeli (Özellikle DSC ve GE panelleri), Kablolama ve elektronik cihaz montajı yapabilecek, Konusuna teknik..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Ana Özel Güvenlik

ZEKERİYA KÖY'DE BULUNAN PROJEMİZ İÇİN GÜVENLİK VARDYA AMİRİNE İHTİYAÇ VARDIR - ÖGG.KİMLİK KARTI BULUNAN -DİKSİYONU DÜZGÜN -AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN - 30-45 YAŞ ARALIĞINDA BAY - UYGUN BOY ve KİLODA - 12 SAATLİK ÇALIŞMA SİSTEMİ İLE ÇALIŞABİLECEK - 1600T..

İstanbul Anadolu / Pendik Aska İnşaat Tic. San. A. Ş

Kartal ve Pendik-Kurtköy Civarındaki Şantiyelerimize TECRÜBELİ, 45 Yaşını Aşmamış İnşaat Teknikeri ve İnşaat Mühendisi Aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Aplus Hastane Otelcilik Hizmetleri A. Ş

Türkiye'nin Hastane Odaklı Otelcilik Hizmeti sunan ilk ve tek firması APlus bünyesinde değerlendirmek üzere, Kat hizmetleri departmanında operasyonda organizasyon ve planlama yapabilecek. Üniversite mezunu (tercihen turizm otelcilik) Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Tekimsan

Şirket Tanıtımı: Tekimsan Limited Şirketi 1981 yılında yüzme havuzu inşaatı ve servisi amaçlı kurulmuş ve yıllar boyu kazandığı şantiye tecrübesi ile havuz ekipmanları üretimine başlamıştır. Sektörümüzün önde gelen ve en eski firmalarından biri olarak, ilk havuz merdiveni, ilk su altı aydınlat..

İstanbul Anadolu / Kartal Kıraç Mağz Moda Tekstil

Kıraç Mağz Moda Tekstil firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ütü Şefi ilanlarına göz atabilirsiniz.Kıraç Mağz Moda Tekstil Ütü Şefi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Manisa / Merkez İçay İnşaat

İçay İnşaat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şantiye Şefi ilanlarına göz atabilirsiniz.İçay İnşaat Şantiye Şefi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Adana / Tümü CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Adana -Tarsus lokasyonunda bulunan yem fabrikasında görevlendirilmek üzere ‘SATINALMA UZMANI ' arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : •Üniversitelerin Mühendislik, İşle..

Bursa / Osmangazi Netsa Metal

Otomotiv yan sanai'sinde laser kesim, büküm, kaynak işleri yapan firmamızda görevlendirmek üzere üretim sorumluları aramaktayız.Müracat yapacak olan arkadaşların özgeçmişlerini mail yoluyla ıletmeleri önemle rica olunur. Aranan özellikler, - Teknik üniversite ,tekni..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Akay Plastik

Firmamızın üretim bölümünde görev alacak,üretim adetlerini ve verimliğin sağlanması konusunda destek verecek,operatorlerin planlaması ve içerinin tertip ve temizliğini sağlayacak,makinaların üretim adetlerini günlük olarak takip edip,amirine raporlayacak,planlama sorumlusu ile kolkola calısacacak,pl..