Sekreter İş İlanları

Pozisyon: Sekreter

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere sekreter alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Doğuş İnsaat

ESENYURTTA Kİ İŞ YERİMİZE ÖN MUHASEBE MİKRO PROGRAMINI KULLANABİLEN BAYAN SEKRETER ALINACAK..

Kayseri / Kocasinan Gülcam Pvc A. Ş

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE BAYAN SEKRETER ÇALIŞMA ARKADAŞI ARANIYOR.....

İstanbul Avrupa / Şişli Baqa Tekstil San Tic Aş

İstanbul Avrupa yakasında Mecidiyeköy-Şişli civarına yakın ikamet eden bayan personel aranmaktadır. İŞ TANIMI * Ofis içi günlük düzeni sağlamak * Telefon trafiğini yürütmek * Dosyalama ve arşivleme takibinden sorumlu olmak * Gelen - giden evrak, kargo yönetiminden ve t..

Diyarbakır / Yenişehir Proyol İnş. Tic. Ltd. Şti.

İnşaat ve Yol Yapım Sektöründe uzman kadrosuyla sektöründe en eski ve deneyimli kuruluşlarından biri olan firmamız, Yol, Baraj, Köprü, Viyadük, Altyapı ve Üst Yapı projeleri içeren geniş bir alanda hizmet vermektedir. - Ms Office (Word, Excel) uygulamalarına ileri derecede hakim, ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Müslüm Emlak

AVCILARDA BULUNAN OFİSİMİZE -İnsan İlişkileri iyi olan, - Motivasyonu yüksek ve pozitif bakış açısına sahip olan, -İletişim becerileri yüksek,gelişime açık, dinamik, dış görünümüne önem veren,, -Gayrimenkul sektörüne ilgi duyan ve bu sektörde kariyer yapmak isteyen, -..

Kocaeli / Darıca Tanyer Metal

PREZANTABL, DİKSİYONU DÜZGÜN , TELEFONLARA BAKABİLECEK, DARICA,GEBZE,TUZLA,ÇAYIROVA'DA İKAMET EDEN NİTELİKLİ SEKRETER ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Asfaltsan İnşaat

ASFALT ÜRETİMİ YAPILAN TESİSİMİZE,WORD , EXCEL PROGRAMLARINI İYİ BİLEN,HALKLA İLİŞKİLERİ KUVVETLİ ARKADAŞLAR ARIYORUZ.BEKAR OLMASI VE İSTANBUL ANADOLU YAKASI ÇEKMEKÖY İLÇESİ CİVARI OTURMASI ÖNCELİĞİMİZDİR.EN AZ LİSE MEZUNU OLMALIDIR...

Perpa Ticaret Merkez Ofisimiz de Ön Muhasebe, fatura, irsaliye kesme, stok girişi, cari hesap işlemleri yapacak, ön muhasebe elemanı, sektreter aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Bausan Bina Proje Ar. A. Ş. (Bp Çamlıca)

İstanbul Üsküdar da bulunan Akaryakıt İstasyonumuz için, Aranan Nitelikler; En az 1 Yıl Deneyimli, Yazılı ve sözlü iletişimi güçlü, Kendine Özen Gösteren, Ulaşım Problemi Olmayan, Sistemli ve düzenli çalışma alışkanlığına sahip, Ön Muhasebe Yap..