Sekreter İş İlanları

Pozisyon: Sekreter
İstanbul Avrupa / Sarıyer Ata Filo Kiralama A. Ş

Kurumumuzda görevlendirilmek üzere ''Sekreter'' aranmaktadır. Aranan nitelikler: *En az lise mezunu *Prezentabl görünümlü ve diksiyonu iyi *Detaylara önem veren, sistemli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş *Asistanlık ve organizasyon takibi konularına hakim..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Ceypa Tekstil

Tesktil üzerine üretim yapan firmayız. Firmamıza gelen müşterileri karşılayabilecek, gelen telefonlar ve personel giriş çıkışlarını kontrol edebilecek , bilgisayar kullanabilen bir eleman arıyoruz. Firmamız gayet ciddidir ve düzgün bir ortam vardır ona göre bizimle çalışabilecek arkadaşların iletişi..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Bizim Servis A.Ş

İş Açıklaması: Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız için; Sekreter arayışımız bulunmaktadır. * Firmanın; telefon, faks, kargo işlemlerini yürütmek, * Misafirlerin karşılanması ve yönlendirilmesine yardımcı olmak, * Randevu, seyahat, toplantı vb etkinlikl..

Bursa / Nilüfer Ceda End. Paz. Ltd. Şti.

TIBBİ MALZEME SATAN OFİSİMİZE, HAFTADA 2 GÜN DIŞARIDA, DİĞER GÜNLER OFİS İÇİ İŞLERİNDE ÇALIŞACAK BAYAN SEKRETER ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Unıted Mıllennıum

TUZLA'DA BULUNAN AMERİKAN KÖKENLİ GAYRİMENKUL ŞİRKETİMİZE TUZLA VE ÇEVRESİNDE OTURAN PREZATABL ,BİLGİSAYAR PROGRAMLARINA HAKİM OFİSİ ASİSTANI ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Erg Elektronik

Firmamızın Ön muhasebe - Sekreterya departmanında çalışmak üzere ; Ön muhasebe bilgisine sahip, İnterneti iyi kullanabilen, Mail kültürüne vakıf, Gelen giden telefon trafiğini yönetebilecek, Alanında minimum 3 yıl tecrübe sahibi, İnsan ilişkileri kuvvetli,d..

Ankara / Kazan Vinçmarket Ltd. Şti

Kazan da bulunan firmamızda çalışmak üzere * Telefon trafiğini yöneticek, * Diksiyonu düzgün iletişim becerileri yüksek, * Dış görünümüne özen gösteren, *Şirkete gelen misafirleri karşılayacak ve ilgili kişilere yönlendirebilecek, çay kahve ikramında bulunacak, * Ofisin..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Maysan Makina

Makina imalatı yapan firmamıza iyi derecede bilgisayar kullanabilen (özeliikle MS Office programlarına hakim), İstanbul - Bayrampaşa ya da yakın bölgede ikamet eden yardımcı ofis elemanı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Salayidin Dış Ticaret

ihracat firmasında diksiyonu düzgün,fatura kesebilecek,organize kabiliyeti yüksek özellikle world ve excel bilgisi olan acil personel..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Kalitem Yapı

SEKRETER İLANIDIR !!!!!!! l SEKRETERLİK dışında bir personele ihtiyacımız yoktur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 WWW.KALİTEMYAPİ.COM ADRESİNDEN BİZİ ZİYARET EDEBİLİR ÇALIŞMALARIMIZI İNCELEYE BİLİRSİNİZ LÜTFEN İŞ İHTİYACI OLAN ADAYLAR BAŞVUR..