Sekreter İş İlanları

Pozisyon: Sekreter
İstanbul Anadolu / Pendik Cesur Gayrimenkul Danışmanlık

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE BİLGİSAYAR KULLANMASINI BİLEN GELEN TELEFONLARI KARŞILAYACAK SEKRETER ALINACAKTIR SGK+ MAAŞ + YEMEK..

İstanbul Avrupa / Şişli Sc Matbaa İnşaat San Tic Ltd Şti

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere ön muhasebe elemanı aranmaktadır...

Ortopedik implant satışı konusunda çalışan firmamızda çalışmak üzere : • En az lise mezunu, • İnsan ilişkilerinde başarılı, • Ekip çalışmasına uyumlu, • Sonuç odaklı çalışan, • MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen. İŞ TANIMI: ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Firma Adı Gizli

Ataşehirde bulunan denizcilik firmamıza aşağıdaki niteliklerde Rusça bilen bayan çalışma arkadaşı aramaktayız. GENEL NİTELİKLER Diksiyonu düzgün, güler yüzlü, dış görünümüne özen gösteren, Disiplinli, işini severek yapan, kişisel gelişime açık ve sorumluluk al..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Berker Laminat

Kendine güvenen, aktif, neşeli, çalışkan, işini seven, güler yüzlü ,dinamik,diksiyonu düzgün,prezantabl Sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek Temsil yeteneği yüksek ve iyi sorun çözücü Dikkatli, sistemli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş, Planlama ve organizasyon yetene..

Bursa / Nilüfer Kahvecioğlu Seramik

Firmamızın karşılama ekibinde görev yapacak, Diksiyonu düzgün, Kişisel bakımına özen gösteren, Güler yüzlü En az lise mezunu bayan personel aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Area Mimarlık

Kendine güvenen, güler yüzlü ,dinamik,diksiyonu düzgün,prezantabl Sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek Dış görünüşüne özen gösteren Temsil yeteneği yüksek ve iyi sorun çözücü Dikkatli, sistemli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş, Planlama ve organizasyon yeteneği ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Miskod Otomasyon Ve Yazılım A. Ş

En Az Lise Mezunu, İnsan İlişkileri Güçlü, Güleryüzlü, Kendi işi gibi sahiplenebilen, Ofis Programlarına hakim, Giyimine dikkat eden, Adayların başvurularını bekliyoruz...

Derneğimizde telefon trafiği yönlendirecek, Diksiyonu kuvvetli bayan sekreter aranıyor...

Ankara / Yenimahalle Ankara İskele

Ankara Yenimahalle uzayçağı caddesindeki satış ve kiralama firmamıza deneyimli sekreter alınacaktır. servis mevcuttur...