Sekreter İş İlanları

Pozisyon: Sekreter
İzmir / Kemalpaşa Elkima Elektrik

Elektrik ve Enerji sektörünün liderlerinden biri olan ve İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinde bulunan firmamız için Sekretarya (Danışma) / Ön Muhasebe bölümünde görevlendirilmek üzere, İzmir Karşıyaka - Bayraklı - Bornova - Yeşilova - Çınarlı - Mersinli - Buca - Kemalpaşa 'da..

Adana / Çukurova Çetka Grup

Diksiyonu düzgün 35 yaşını aşmamış bilgisayar kullanmasını bilen aktif iletişim kabiliyetine sahip koordinasyon yeteneği olan tercihen ikamet ettiği yer şirketimize yakın olan hoşgörü ve iyi niyet çerçevesinde hareket edebilecek takım çalışmasına yatkın..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler World Security

Bahçelievler bölgesinde bulunan şirket merkezinde çalışacak: insanlarla iletişimi kuvvetli, ikna kabiliyeti yüksek, fiziki bakımına dikkat eden, diksiyonu düzgün daha önce call center tecrübesi olan bayan personeller aranmaktadır. Aranan şartlar: 23-35 yaş arası en az..

Ankara / Yenimahalle Ankara Teknik Yapı

Ostim - İvedik organize sanayi bölgesindeki Mağazamıza Sekreteryamıza da bakabilecek Bayan Ön muhasebe elemanı alınacaktır *Kesinlikle Akıllı Telefon Hastalığı (Nomofobi) olmayan *İş sözleşmesi imzalayabilecek *Önceki işyerini referans verebilecek *LKS , Zirve gibi Muh..

İzmir / Bornova Gelal Yalıtım

Şirketimizde ofis elemanı olarak çalışacak bilgisayar kullanmasını bilen bayan ofis elemanı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Evim Mobilya

Çağlayan'da Bulunan Mobilya/Dekorasyon Firmamızın Ofis Bölümüne; Personel Takip İşlemleri, Teklif Hazırlama, Evrak Dosyalama,Genel Yazışmaları ve Ön Muhasebeyi yürütebilecek "Ön Muhasebe Elemanı" Alınacaktır. - İyi Derecede Ofis Programlarını Kullanabilen (Excel, Word,..) - ..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Baran Et

Bayrampaşa'da yer alan firmamıza ofis düzeninden sorumlu deneyimli bayan ön musesebe /sekreterya alınacaktır ADRES:KOCATEPE MAH.YEMİŞ MEYDANI SOK.NO:2/133 MEGA CENTER BAYRAMPAŞA DETAYLAR YÜZYÜZE GÖRÜŞÜLECEKTİR (Görüşmeye gelmeden önce cep telefonundan irtiba..

Ankara / Sincan Evimm Emlak

YENİKENT'teki gayrimenkul şirketimize görevlendirilmek üzere ''SEKRETER''ekip arkadaşı aramaktayız.. *LİSE MEZUNU *Pozitif, dış görünümüne özen gösteren, *Yazılı ve sözlü iletişimi güçlü, ekip çalışmasına yatkın, * Misafirleri karşılamak ve yönlen..

İstanbul Avrupa / Silivri Baran İnşaat

Firmamız bünyesinde - Bilgisayar kullanmayı bilen -Fatura ve evrak düzenleyecek -gelen misafirlerimize çay kahve ikramı yapabilecek bayan personel aramaktayız..

Ankara / Mamak İlknur Emlak

Emlak ofisinde çalışacak yemek ve temizlik Yapabilecek, bilgisayar kullanabilen sekreter alınacaktır..