Şoför İş İlanları

Pozisyon: Şoför

FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE : 1: AĞIR VASITA EHLİYETLİ ŞOFÖR ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Kartal Bay Kargo

Ticari taksi ile şehir içi dağıtım yapabilecek B sınıfı ehliyeti olan bir çalışma arkadaşı aranmaktadır...

Muğla / Merkez Akıllı Lojistik

Türkiye'nin Lojistik alanında önde gelen kuruluşlarından olan firmamız için, Muğla Merkez 'de Dağıtım Sürücüsü olarak görevlendirilecek takım arkadaşları aramaktayız. Gerekli nitelikler: - 25 - 40 yaşları arasında - En az lise mezunu - En az 3 yıllık adres üzerinden d..

Kocaeli / Çayırova Can Varil

GERİ DÖNÜŞÜM FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE * SRC-5 BELGESİ OLAN * E SINIF EHLİYETİ OLAN * İVECOEURO CARGO ARAÇLARI DAHA ÖNCE KULLANMIŞ * MARMARA BÖLGESİNDE SEVKİYAT YAPABİLECEK * GEBZE - ÇAYIROVA - TUZLA - KARTAL SERVİSLERİMİZ VARDIR. * GÖRÜŞMELER FIRMAMIZDA..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Ekol Lojistik

Genel Nitelikler • Tercihen Esenyurt, Avcılar, Hadımköy ve Sefaköy çevresinde ikamet eden, • En az ortaokul mezunu, • E sınıfı ehliyet sahibi, • Psikoteknik, SRC Belgelerine sahip • Askerlik hizmetini tamamlamış, • En az 3 yıl sürücülük deneyimi bulunan,..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Vip Taksi

Kendi aracıyla çalışacak şoförler aranmaktadır. Maaş 7500 TL...

İstanbul Anadolu / Pendik Aybel Nakliyat

Pendik Kaynarca civarinda oturan, güvenilir, referans verecek, kirkayak kamyon ve tır şoförü alınacaktır. maaş + harcıyak..

Antalya / Kepez Erikli Dokuma

ERİKLİ DAĞITIM FİRMAMIZA EN AZ B SINIF EHLİYETİ BULUNAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. MAAŞ SSK VERİLMEKTEDİR...

n AXİS OFİS MOBİLYALARI markamız ile 1990 yılından bu yana faaliyetine devam eden fabrikamızda; OFİS, Otel, Hastane, AVM, Banka, Eğitim Sektörü, Fabrika bina vb. sektörlerinde ağırlık proje bazında hareketli MOBİLYA ve sabit MOBİLYA, üretimi ve dekorasyonu, projeli işler yapılmaktadır ..