Şoför İş İlanları

Pozisyon: Şoför
İstanbul Avrupa / Esenyurt Seral Gaz Ltd. Şti.

ESENYURT TESİSİMİZDE HABAŞ VE İPRAGAZ BAYİLİĞİ YAPMAKTAYIZ. TÜP DAĞITIMINDA BİZLERLE ÇALIŞACAK İŞ ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. ADRES SELAHATTİN EYYÜBİ MAH. 1596 SOK NO 7 ESENYURT EVREN 2 OTO SAN SİT ARKASI SERALGAZ DOLUM TESİSİ. MÜRACAAT EDECEK ARKADAŞLARIN BU ADRESE BİZZAT GİTMELERİ VE TESİS MÜ..

İstanbul Anadolu / Kartal Ak-Su

İŞ YERİ TUZLA-KARTAL CİVARINDADIR ŞEHİR İÇİ SU TAŞIMACILIĞI YAPAN İŞ YERİMİZE SU TANKERİ KULLANMAK İÇİN E EHLİYETLİ SÖFÖRLER ALINACAKTIR (EMEKLİ DE OLABİLİR) BAŞVURMAK İSTEYEN CEP TELEFONUNDAN ULAŞIRSA DAHA KISA SÜREDE YANIT VEREBİLİRİM.0532 574 23 22..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Bayem Grup İç Ve Dış Ticaret

SANCAKTEPEDEKİ FİRMAMIZA İSTANBUL İÇİ SRC BELGELİ DAĞITIM PERSONELLERİ ALINACAKTIR SANCAKTEPE VE CİVARINDA İKAMET EDENLER TERCİHİMİZDİR..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Reyyan Gıda

Baklava ve Pasta dağıtımına RENAULT master FORD transit kullanabilen B sınıfı SRC4 belgesi olan 21-42 yaş aralığı BAHÇELİEVLER yenibosna ve civarında oturan uzun süreli çalışmayı düşünen,işe ihtiyacı olan ve işi benimseyecek şoför arkadaşların başvurularını bekliyoruz. NET MAAŞ 1500+SGK+ SABAH KAHVA..

Ankara / Sincan Öztaş Nakliyat

Ankara - İst.And. - Şile - Samandıra - Şekerpınar - Gebze bölgelerinde oturan Silobaslı araçlarımızda çalışacak ağırlıklı olarak İstanbul-Ankara, İstanbul-Aksaray, İstanbul-Adana, İstanbul-Eskişehir, Ankara-Antalya-İstanbul güzergahlarında çalışacak Tır tecrübesi bulunan Evrakları eksiksiz den..

İzmir / Menderes Öz Taşımacılık

Menderes Bölgesi'nde çalışacak E sınıfı ehliyetli, SRC, psikoteknik belgeleri bulunan servis şoförü aranıyor...

İzmir / Çiğli Öz Taşımacılık

Çiğli Bölgesi'nde E sınıfı ehliyetli, SRC, psikoteknik belgeleri bulunan servis şoförü aranıyor...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Saober Endüstriyel

B SINIFI EHLİYET VE SRC BELGESİ OLAN İSTANBUL TRAFİĞİNE HAKİM YÖNETİM KABİLİYETİNE SAHİP ÇEKMEKÖY VE CİVARINDA OTURAN EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN ÜRÜN TESLİMİ YAPACAK SEVKİYAT ELEMANI ARANMAKTADIR ...

İstanbul Avrupa / Avcılar Gusse Gıda Aş

Askerlik görevini tamamlamış, SRC belgesine sahip E sınıfı sürücü ehliyetine sahip Esenyurt ve Avcılar civarında ikamet eden Bay çalışma arkadaşları aramaktayız. Gıda fabrikasından çıkan ürünlerin bayilere ve son noktalara dağıtımı ayrıca yoğun olmadığı zamanlard..

Kayseri / Kocasinan Güler Kurye

KAYSERİ VE ÇEVRESİ MEŞRUBAT DAĞITIMI YAPACAK ARAÇLI VE ARAÇSIZ KURYE ALINACAKTIR...