Şoför İş İlanları

Pozisyon: Şoför

İNŞAAT MALZEMESİ TAŞIMASI İÇİN ARAÇ KULLANACAK, MALZEME YÜKLEME VE İNDİRME YAPABİLECEK TECRÜBELİ ŞOFÖRLER ALINACAKTIR...

trakya bölgesinde dağıtım yapan firmamıza e sınıfı sürücü belgelisi ve src belgelerine sahip 25 ve 40 yaş arası sağlık sorunu olmayan işinde dikkatli sorumluluk sahibi şoförler arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Tuzla Budives

toptan gıda dağıtımı yapabilecek anadolu yakası tuzla civarı ikamet eden personeller aranmaktadır. maaş+yemek+sgk..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Della İplik

Firmamıza src belgesi olan şöförler alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Avcılar Caterıng34

Taşıma Yemek hizmeti veren firmamızda, E sınıfı ehliyete sahip ve panelvan ve kamyon tipi araçlarda en az 3 yıl deneyimli. Psikoteknik ve SRC belgelerine sahip. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek. Seyahat engeli olmayan. Askerliğini yapmış çalış..

Tekirdağ / Merkez Namık Kemal Yay-Pet

YAYOBA otelimizde çalışacak ; * En az B sınıfı ehliyetli, * Aktif şekilde araç kullanabilen, * Misafir karşılayabilecek, * Güler yüzlü, * İnsan ilişkileri kuvvetli, Vale ve belboy'luk yapacak personel alınacaktır. '' TEKİRDAĞ'DA İKAMET EDEN ADAYLAR ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Gecem İç Giyim

Y.DUDULLU DA BULUNAN FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK SEVKİYAT ŞÖFÖRÜ ARANIYOR. SRC, Psikoteknik belgelerine sahip, B/E sınıfı ehliyeti bulunan, Sevkiyat şoförü olarak en az 2 yıl tecrübeli, İstanbul Avrupa ve Asya yakalarını bilen, En az Lise mezunu, Yoğun iş temposuna ve es..

Bursa / Nilüfer Artı Elektrostatik Toz Boya

FİRMAMIZA AİT HYUNDAI HD 72 VE IVECO DAILLY ARAÇLARIMIZLA MÜŞTERİLERİMİZE MALZEME SEVKİYATI YAPACAK E SINIFI EHLİYETLİ ŞOFÖR ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Sarıyer AŞKUR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

-SARIYER/FERAH EVLERDEKİ FABRİKA BİNAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; -SRC 4 BELGESİ VE PSİKOTEKNİK BELGESİ OLAN(TİCARİ ARAÇ KULLANABİLEN) -SÜRÜCÜ BELGESİ OLAN -DEPODA TEDARİK ÜRÜNLERİNİN SEVKİYATINDAN YÜKLEMESİNDEN TEDARİK YERİNE ULAŞTIRILMASINA KADAR GÖREVLENDİRİLEBİLECEK,..

İstanbul Avrupa / Başakşehir RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

" Semtimizin Süpermarketi " vizyonu 47 şubesinde Hizmet vermekte olan Rammar, İkitelli- Başakşehir de bulunan Merkez Depo ile Mağazalarımız arasında hal ve ürün sevkiyatı yapabilecek, C-D ve E Sınıfı ehliyetli SRC Belgeli Esnek çalışma saatlerine uyabilecek..