Şoför İş İlanları

Pozisyon: Şoför
İstanbul Anadolu / Maltepe Soft Kağıt

Lise ve dengi okullardan mezun En az 3 yıl şirket şoförlüğü deneyimine sahip, İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek, Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek, Dış görünüşüne özen gösteren, Askerlik hizmetini tamamlamış, Bay eleman...

Ankara / Yenimahalle Gedikoğlu Yapı Malzemeleri

İnşaat malzemeleri satışı yapan firmamıza şoför aranmaktadır...

Bursa / Osmangazi Adecco Bursa

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

Şirketimize ait Konya-Aksaray yolu 51. km üzerinde bulunan taş kırma ve eleme tesisinde çalışacak tecrübeli kamyon şoförleri arıyoruz. Damperli kamyon ile taş ocağından kırma ve eleme tesisine kısa mesafede taş nakli veya tesiste kırılmış agreganın stok bunkerinden stok sahasına nakli yapılacaktır. ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

Firmamızda çalışmak üzere, * SRC-2, SRC-4 belgesi bulunan, * Psiko-Teknik belgesine sahip, * Yeni takografa uygun belgesi olan, * Ağır vasıtaya (tır) uygun tüm belgeleri olan, * En az 3 yıl ağır vasıta (tır) kullanmış olan, * Askerlik görevini yerine getirm..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Aksöz Asansör

Aranan Nitelikler • Lise veya en az İlköğretim mezunu, • 25-40 yaşları arasında, • E sınıfı ehliyete sahip, SRC 4 belgesi sahibi , • Şehir içi ve Şehir dışı seyahat engeli olmayan, • Güvenilir, işine sadık, verilen işi düzgün ve zamanında yapabilen, • Esnek çalışm..

Kayseri / Kocasinan Şen Elektrik

SEVKİYAT İŞİ YAPACAK, E SINIF EHLİYETLİ, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ELEMANA İHTİYAÇ VARDIR...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Kahve Diyarı Tuzla

GÖZTEPE - YENİSAHRA - BOSTANCI - KÜÇÜKYALI - MALTEPE BÖLGESİNDE İKAMETGAH EDEN E SINIFI EHLİYETLİ SERVİS ARAÇ ŞÖFÖRÜ ARANIYOR ARACIMIZ VOLKSVAGEN CRAFTER MARKA OLUP E SINIFI EHLİYET İLE KULLANILMAKTADIR 08:00 GİRİŞ - ÇIKIŞ 30 GÜN..

İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

Şölen Çikolata Distiribitörlüğü Yaptığımız Firmamızda Ulusal ve yerel zincir mağazalara Mikro sevkiyat yapacak, B/E sınıfı ve dijital ehliyeti olan, SRC ve PSİKOTEKNİK belgelerine sahip, Sevkiyat şöförü alınacaktır...

Sirketimizin Ankara Merkez Ofisinde görev yapacak soför aramaktayiz.Yas araligi önemlidir lutfen dikkat ediniz.Kesinlikle sigara kullanmayan sirket yönetim kurulu baskaninin soförluğunun yanisira verdigi sirket binasi disindaki ofis disi isleri yapabilecek mumkunse makam soforu deneyimi olan ,sehir..