Şoför İş İlanları

Pozisyon: Şoför
İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Tunç Petrol A. Ş

AKARYAKIT SEKTÖRÜNDE OLAN FİRMAMIZA TANKER ŞOFÖRLERİ ALINACAKTIR...

TIR ŞÖFORU alınacaktır. antalya ve manavgat bölgesinde içeçek ve andız su pınar su otel - market büfe restorant cafe gibi noktalara dağıtım yapmaktayız. ANTALYA KUMLUCA İLÇESİNDE BULUNAN ANDIZ SU FABRİKAMIZ- ANTALYA MERKEZ- MANAVGAT-ISPARTA BURDUR ARASINDA YOĞUN OLARAK ÇALIŞABİLECEK ADAYLAR ARAMAK..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Aras Kargo

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu Üst düzey yönetim makam şoförlüğü konusunda en az 5 yıl deneyimi olan ve güçlü referans verebilecek, B sınıfı sürücü ve SRC belgelerine sahip, İstanbul şehir trafiği ve yol bilgisine hakim, Kadıköy, Üsküdar, Maltepe ve Beykoz'da..

İstanbul Anadolu / Tümü İşsizlikle Mücadele Sevenler Derneği

ŞUBELERİMİZ İÇİN ŞOFÖR; Açılacak olan şubelerimizde görevlendirilmek üzere ŞOFÖRLÜK alanInda tecrübeli, ilgili bölümlerden mezun personel istihdam edilecektir...

İstanbul Anadolu / Tuzla Samopar

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamıza; İçmeler, Tuzla, Şifa Mahallesi ,Çayırova bölgesinde ikamet eden E sınıfı ehliyeti olan SRC belgelerine sahip personel servisini çekecek aynı zamanda üretime destek verecek Şoför alınacaktır...

Kocaeli / İzmit Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisin..

İstanbul Anadolu / Tuzla Politeknik Group

Tuzla Serbest Bölgede bulunan ve kompansatör konusunda Türkiye'de lider konumunda olan şirketimize ŞOFÖR arıyoruz. Politeknik, uluslarası KLINGER şirketler Grubu'na bağlıdır. İstanbul Anadolu Yakası veya Çayırova, Darıca bölgelerinde ikamet eden Tercihen lise mezunu Askerlik..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ayser Gıda A. Ş.

Mimarsinan, Tepecik, Büyükçekmece'de ikamet eden, Kamyon şoförü alınacaktır. İlgili Kişi: Gülnur Hanım 0533 130 40 28..

Edirne / Merkez Akıllı Lojistik

Türkiye'nin Lojistik alanında onde gelen kuruluşlarından olan firmamız için Edirne Merkez bölgesinde ikamet eden, Dağıtım Şöförü olarak görevlendirilecek takım arkadaşları aramaktayız. Takım arkadaslarımızdan sahip olmasını beklediğimiz nitelikler: İletişimi becerileri yüksek ve ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ayser Gıda A. Ş.

B sınıfı ehliyet sahibi, Mimarsinan, Tepecik, Büyükçekmece'de ikamet eden, Şoför alınacaktır. Başvuru: 0532 130 40 28..