Şoför İş İlanları

Pozisyon: Şoför
İstanbul Avrupa / Sarıyer Ata Filo Kiralama A. Ş

Kurumumuzda görevlendirilmek üzere ''Şoför'' aranmaktadır. Aranan nitelikler: *Askerlik görevini yapmış *Mesleki alanda tecrübeli *Sorumluluk alabilen *Dış görünümüne özen gösteren *Disiplinli *Dikkatli *Maslak bölgesine yakın oturan ..

Konya / Selçuklu Gelişim Ambalaj

Firmamıza e sınıfı sürücü belgesi ve src belgelerine sahip 25 ve 40 yaş arası sağlık sorunu olmayan işinde dikkatli sorumluluk sahibi şoförler arıyoruz.Araç MİTSUBİSHİ CANTER. -Forklift kullanabilen, -Forklift ehliyeti olan, -Askerliğini yapmış, -Evli arkadaşlar te..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Beyhan Nakliyat

BEYHAN NAKLİYAT VİNÇ - FİRMASINDA İSTANBUL HADIMKÖYDEKİ İŞYERİMİZDE ÇALIŞACAK 25 YAŞINI GEÇMEMİŞ ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ERKEK B SINIFI EHLİYETLİ ŞOFÖR ARANMAKTADIR..

Firmamızın Tuzla Mağazasında görevlendirmek üzere mağazamız içindeki işleri yapacak,SRC belgeli en az B sınıfı ehliyet sahibi,uzun ve yoğun iş temposuna ayak uyduracak.Mağaza sorumlusu aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Aslantürk Taşımacılık

Bayrampaşa ve Esenyurt Migros Firmalarının yükünü taşıyan firmamıza şoför aramaktayız. Marnak Firmasına bağlı şirketimiz Migros firmasına mal sevkiyatı yapmaktadır. SRC Belgeleri ve E sınıfı ehliyete sahip adayların başvurmaları gerekmektedir...

Antalya / Kepez Erikli Dokuma

EN AZ B SINIFI EHLİYETLİ DENEYİMLİ DENEYİMSİZ ERİKLİ DOKUMA ŞUBESİ İÇİN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. SU DAGITIM İÇİN MAAŞ+SİGORTA+İZİN(PAZAR) ÇALIŞMA SAATLERİ 08:00-20:00 ARASIDIR ..... GÖRÜŞMELER YÜZ YÜZE SAĞLANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Yükselir Group

GENEL NİTELİKLER İstanbul - Ataşehir'de yer alan şirketimiz bünyesinde görevlendirilmek üzere; En az lise mezunu, Minimum 5 yıl deneyime sahip, İstanbul trafiğinde araç kullanımında deneyimli, İyi derecede araç kullanabilen, Lüks araç kullanımına vakıf ve b..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Onur Dış Tic.

İstoç'ta ki merkezimizde görevlendirilmek üzere şoför ve depo sevkiyat personeli alınacaktır. - Askerlik görevini tamamlamış - SRC belgesi olan - Bilgisayar bilgisi olan (tercihen Mikro kullanmış ) - 22 - 35 yaş arası - Tercihen en az lise mezunu - İstanb..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Azmet

Bahçelievler, Kocasinan, Üçevler, Şirinevler civarında oturan (emekli) şoför aranmaktadır...

Bursa / Nilüfer Etka Otomotiv

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere yurt içi tır şoförü alınacaktır...