Şoför İş İlanları

Pozisyon: Şoför
Kocaeli / Gebze ARF GROUP

Catering firmamız için 1 - 25-40 yaş arası 2 - B sınıfı ehliyet sahibi 3 - Src ve psikoteknik belgelerine sahip 4 - Gebze civarında ikamet eden 5 - Vardiyalı çalışabilecek 6 - Sağlık ve sabıka problemi olmayan Araç sürücüleri alınacaktır...

Ankara Anadolu Organize Bölgesindeki Fabrikamıza Meslek Lisesi, Teknik Lise veya Düz Lise Mezunu, Lojistik, sevkiyat, montaj işlerinde deneyimli, Marangozluk bilgisi olan, E Sınıfı Ehliyetli, SRC belgeli (Ticari araç kullanma belgesi) ,Psikoteknik olan Askerliğini ya..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Asfaltsan İnşaat

İSTANBUL ANADOLU YAKASI ÇEKMEKÖY İLÇESİNE BAĞLI ÖMERLİ ŞANTİYEMİZE; ASFALT VE MICIR NAKLİYESİNDE TIR KULLANACAK,DAHA ÖNCEDEN TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLAR ARIYORUZ. GENEL ŞARTLAR: TAM ZAMANLI ÇALIŞMA SİSTEMİ.KALACAK YERİMİZ MEVCUTTUR,YEMEK BİZE AİTTİR...

İstanbul Avrupa / Beyoğlu ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Anadolu / Maltepe DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Anadolu Yakası Maltepe projemiz için 28 Haziran - 15 Ağustos tarihleri arasında çalışabilecek Otomatik ve manuel araçları rahatlıkla kullanabilen Manevra kabiliyeti yüksek SRC ve psikoteknik belgesine sahip Haftanın 5 günü çalışacak (Pazartesi-Cuma arası) , Di..

Kocaeli / Çayırova NAMET GIDA

GENEL NİTELİKLER Türkiye’nin en büyük et ve et ürünleri üreten şirketlerinden Namet, Kocaeli/Çayırova’ da faaliyet göstermekte olan fabrikasında görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip bay “Personel Servis Şoförü ” aramaktadır. *Tercihen en az lise mezunu, *Esnek ..

UZUN YOL TECRÜBELİ AĞIR VASITA EHLİYETLİ ŞOFÖR ALIMI YAPILACAKTIR. EMEKLİ OLMUŞ OLANLAR TERCİHİMİZDİR..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Cleantex

Tekstil kiralama sektörünün ilk ve öncü firması olarak ikitelli'de faaliyet gösteren firmamızda görev alacak, Operasyon bölümünde sevkiyatları yapacak, Ürün sevklerini hazırlayacak, Tüm operasyonel süreçlere destek verecek Takım arkadaşı aranmaktadır. ..

Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birinci seviye banka hizm..

Kocaeli / Gebze Altın Su Paz. Dağ. Tic

şirketimiz bünyesindeki bmc kırkayak komyon ile su taşımacılığı yapabilecek yatılı veya tercihen arapçeşme veya aksesapağında ikamet eden şoför alınacaktır...