Sorumlu İş İlanları

Pozisyon: Sorumlu
Aydın / Kuşadası Alkoçlar Adakule Otel

Alkoçlar Adakule Otel firmasının aktif ilanlarına veya diğer Misafir İlişkileri Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Alkoçlar Adakule Otel Misafir İlişkileri Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Bornova Neon Makine

Neon Makine firmasının aktif ilanlarına veya diğer Takımhane Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Neon Makine Takımhane Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Bursa / Osmangazi Cio Gayrimenkul

Cio Gayrimenkul firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ofis Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Cio Gayrimenkul Ofis Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Erg Elektronik

Erg Elektronik firmasının aktif ilanlarına veya diğer İthalat İhracat Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Erg Elektronik İthalat İhracat Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Atek Elektronik Yapı Teknolojileri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Proje Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Atek Elektronik Yapı Teknolojileri Proje Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Yenimahalle Boss

Boss firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Boss Muhasebe Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Bornova Neon Makine

Otomotiv ve Tarım sektöründe yedek parça , şanzuman, tarım makinaları üreten ve bu ürünlerin %70’e yakınını yurtdışına ihraç eden, Türkiye pazarının %60’ına sahip sektör lideri firmamızda Satınalma Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip TEKNİK SATINALMA SOR..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Mta Elektronik

Samsung Yetkili Teknik Servis hizmeti veren firmamızda görevlendirilmek üzere; •Ticaret lisesi ve üniversite muhasebe bölümü mezunu, •Alanında en az 5 yıl deneyimli, •Diksiyonu düzgün, prezantabl, •Tek düzen hesap planına hakim, •Personel işe giriş, işten çıkış v..

İstanbul Avrupa / Güngören Şenkar Triko Tekstil

* İmalatı yapılacak ürünlerin aksesuarlarını hazırlayacak. * Aksesuar depo stoklarını sürekli güncel olarak takip edecek. * Nebim Winner programında yıkama talimatları ve barkodları hazırlayıp basacak * Boya ve diğer işlemler için fasona çıkacak aksesuarları hazırlaycak * Esn..

ÖN Bilgi Sabit telefon hizmeti olarak Telekomünikasyon sektöründe faliyet gösteren firmamıza, kurumsal müşterilere yönelik çalışma yapıp ürün ve hizmetlerimizin satışını yapabilecek kişiler alınacaktır. Başvuru yapacak kişilerin aşağıdaki niteliklere uygun olması gerekmektedir. ..