Sorumlu İş İlanları

Pozisyon: Sorumlu

Satış Departmanımızda Çalıştırılmak üzere Elektrik veya İnşaat Malzemeleri Satışında çalışmış deneyimli yada (yetiştirilmek üzere) bay – bayan takım arkadaşları alınacaktır. Genel nitelikler: •MS Office programlarına hakim •Takım çalışmasına yatkın, problem çöz..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Ayser Gıda A. Ş.

Şirketimiz taze sebze - meyve ve kuru bakliyat gibi tarım ürünlerinin satış ve dağıtım faaliyetlerini gerçekleştirmekle beraber kendine ait perakende satış noktalarında satmaktadır. Ev dışı tüketim ve nihai tüketici odaklı çalışan şirketimiz ayrıca toptan ve perakendeye yönelik marketlerin ilgili gr..

İstanbul Anadolu / Pendik Pencom Bilgisayar Ve Güvenlik Sisemleri

-İnternetten satış yapmakta olduğumuz sitelerimize ve sanal mağazalarımızın bulunduğu n11, gittigidiyor sitelerinde ürün açıklaması ve görselleri girecek, -Ürün satışlarını yapacak -Müşterilerin siparişlerini takip etme, ürünlerin kontrolü ve fatura kesiminden kargolanmasın..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler ESSE Grup - cctvdepo

Esse Grup - Cctvdepo firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Esse Grup - Cctvdepo Muhasebe Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Pendik Viking Deniz Malzemeleri

Viking Deniz Malzemeleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Depo Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Viking Deniz Malzemeleri Depo Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Trabzon / Merkez Aym A. Ş

Aym A. Ş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Reyon Görevlisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Aym A. Ş Reyon Görevlisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Trabzon / Merkez Aym A. Ş

Aym A. Ş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mağaza Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Aym A. Ş Mağaza Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Yöm Vakum

İSTANBUL/Beylikdüzü'nde faaliyet gösteren fabrikamızda istihdam etmek üzere; - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - BRC Kalite Sistemi, Gıda Güvenliği Yönetim sistemleri ve Gıda Mevzuatı , Üretim Proseslerine Hakim, - Analiz Yöntemleri, hijyen gibi konularda bilgi v..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Otak Gıda

ÖN Muhasebe konusunda deneyimli bayan personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Fatih Yeni Dünya Vakfı

YENİ DÜNYA VAKFI GENEL MERKEZİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE, VAKFIN SOSYAL MEDYA HESAPLARINI YÖNETECEK, WEB SİTESİNİ GÜNCELLEYECEK, PROFESYONEL FOTOĞRAF MAKİNESİ KULLANABİLEN, METİN VE HABER YAZABİLECEK, PHOTOSHOP VE MS OFİS PROGRAMLARINA HAKİM, İLEİŞİM KABİLİYETİ Y..