Sorumlu İş İlanları

Pozisyon: Sorumlu
Tekirdağ / Çorlu Üstün İş Makina

Üstün İş Makina firmasının aktif ilanlarına veya diğer Teknik Ressam ilanlarına göz atabilirsiniz.Üstün İş Makina Teknik Ressam ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Tümü UMUR BASIM

Umur Basım firmasının aktif ilanlarına veya diğer Operasyon Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Umur Basım Operasyon Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Ogs Ayakkabı Çanta

Ogs Ayakkabı Çanta firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Ogs Ayakkabı Çanta Muhasebe Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Sivas / Merkez Gökler A. Ş.

Gökler A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Gökler A. Ş. Muhasebe Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Konya / Karatay Kocaman Kardeşler A. Ş.

Kocaman Kardeşler A.Ş Bünyesinde çalıştırılmak üzere ; www.kocamankardesler.com.tr adresimizde Toptan Ayakkabı Online Satış ve Stok Takip üzerine bay-bayan personel alınacaktır. * Bu alanda en az 2 yıl tecrübeli, * En az 2 yıl Üniversite ( Dengi ) Mezunu , * Satış ve Pazarla..

İstanbul Avrupa / Güngören Cb Tekstil

Örme dış giyim ihracatı yapan firmamıza - Dİkim teknik bilgisi yüksek seviyede - Atölye Çevresi düşük ve yüksek adetlerde çok iyi olan - Analitik düşünen - Kalite ve termin anlayışı yüksek olan..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Gnc Group

*Muhtasar, Kdv, Kurumlar Vergisi, Damga Vergisi ve Karar Pulu ve Diğer Vergilerin Ödemelerini Takip Edebilecek *Personel Bordrolarını Hazırlayabilecek , *Personel Maaşlarının Banka Ödemelerini Gerçekleştirebilecek, *Personel Yıllık İzinlerinin, Ücretli - Ücretsiz İzinlerinin, Taki..

İstanbul Avrupa / Silivri Bes Plastık San. Tıc. Ltd. Şti.

Bes Plastık San. Tıc. Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kalite Kontrol Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Bes Plastık San. Tıc. Ltd. Şti. Kalite Kontrol Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Bilsan Kauçuk Plastik

*ÖNLİSANS VEYA LİSE MEZUNU, *RAPORLAMA YAPABİLECEK, *DİKKATLİ,TİTİZ VE DİSİPLİNLİ ÇALIŞMAYI İLKE EDİNMİŞ, *TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ, *SORUMLULUK ALABİLECEK, *İSTANBUL SULTANÇİFTLİĞİ ,ARNAVUTKÖY, HARAÇÇI, HADIMKÖY BÖLGELERİNDE İKAMET EDEN, *20-35 YAŞ ARALIĞI ..

Kamera Sistemleri satışında görevlendirilecek tercihen deneyimli BAY – BAYAN satış elemanları alınacaktır. Aranan nitelikler: Saha çalışmasında başarılı ve kendine güvenen, Müşteri beklentilerini iyi algılayacak, sürekli müşteri memnuniyetini sağlayacak Müşteriye marka..