Sorumlu İş İlanları

Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Anadolu / Kadıköy Ea Güvenlik Tesis Ve Bina Yönetimi

OPERASYON VE İNSAN KAYNAKLARI KONUSUNDA DENEYİMLİ, ÖN MUHASEBE BİLEN, PERSONEL ÖZLÜK İŞLERİNİ YAPABİLECEK, PERSONEL PUANTAJ VE BORDROLARINI YAPABİLECEK, SGK GİRİŞ-ÇIKIŞLARINA HAKİM, OPERASYON YAPABİLECEK AKTİF SÜRÜCÜ OLAN, BAY VE BAYAN OPERASYON VE İNSAN KAYNAKLARI UZMANI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Asitane Organizasyon

Reklam ve Organizasyon İşleri ile ilgili faaliyet gösteren, Zeytinburnu Cevizlibağ’da bulunan firmamıza acil Muhasebe ve Finans Sorumlusu Ekip arkadaşı aranmaktadır. E-Fatura ve E-Deftere yeni geçmiş olan firmamız için aramış olduğumuz ekip arkadaşı için istediğimiz özellikler : ..

Muğla / Bodrum Telcom Bilişim

Telcom Bilişim firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Telcom Bilişim Muhasebe Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Bornova Bornova Optik

Bornova Optik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Web Sitesi / E Ticaret Yöneticisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Bornova Optik Web Sitesi / E Ticaret Yöneticisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Şişli Ekspress Temizlik Hizmetleri

Ekspress Temizlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Ekspress Temizlik Hizmetleri Muhasebe Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Tekno Şirketler Grubu

Tekno Şirketler Grubu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektrik Depo Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Tekno Şirketler Grubu Elektrik Depo Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..