Stajyer İş İlanları

Pozisyon: Stajyer
İstanbul Anadolu / Üsküdar SCS GÜVENLİK

GENEL NİTELİKLER Sosyal Medya Stajyeri ( Üniversite) • Sosyal Medya mecralarında sektörel trendleri takip etmek ve raporlamak, • Sosyal Medya'da yaratıcı içerik ve kampanya fikirleri üretmek. • Dijital, sosyal medya ve mobil dünyadaki trendleri yakından takip eden,..

İzmir / Bayraklı İlk Sayfa Ajans

Bayraklı Megapol Tower'da bulunan şirketimize dijital reklamcılığa meraklı, çabuk öğrenebilen, tercihen bayan pazarlama stajyeri aranmaktadır. Part time, full time ve dönemsel çalışma arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Sunny Elektronik

Genel Nitelikler • İnsan Kaynakları,Büro Yönetimi gibi Alanlarda Eğitim veren,Lise,Yüksek okul veya Üniversitelerde halen eğitimine devam eden, • Tercihen Lise Zorunlu Stajı bulunan, • Sınav Dönemlerini ya da ders planlarını ayarlayabilecek düzeyde Üniversite eğitimine devam..

Ankara / Keçiören Sigortashop

***Sadece Fotoğraflı Cv ve Online Başvurular dikkate alınacaktır *** İş Tanımı; Stajyer ve Sigorta Teknik Personeli Alımı Yapılacaktır. Hedef odaklı, kendi portföyünü oluşturarak sigorta satışını yapmak Satışını yapmış olduğu poliçeler..

İstanbul Avrupa / Fatih Ömer Bataroğlu Ymm

İş Tanımı Merkezde bulunan ofisimize muhasebe öğrenmek isteyen, teorik olarak muhasebe bilgisi bakımından temel bilgilere vakıf lise stajyeri eleman alınacaktır. Aranan Nitelikler Yaş:17-18, Cinsiyet: Bay-Bayan, Staj dönemi: 2016-2017, Ücret: Asgari..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Donanım Grup

BAKIRKÖY REFİK REKLAM VE GÜNDE1KONU BÜNYESİNDE GÖREV ALACAK ÇEŞİTLİ POZİSYONLAR İÇİN STAJYER ÖĞRENCİLER ALINACAKTIR..

Ankara / Tümü Merkez Elektronik

ELEKTRONİKÇİYE yetiştirilecek Bay- Bayan veya Stajerler..

İstanbul Avrupa / Şişli CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group – Türkiye'nin, İstanbul -Mecidiyeköy'de bulunan Merkez ofisimizdeki CP Marketler departmanında görevlendirmek Zorunlu Stajyer arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler; •Üniversitelerin ilg..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Donanım Grup

REKLAM FİRMAMIZA STAJYER LİSE ÖĞRENCİLERİ ALINACAKTIR, GRAFİK, WEB, MATBAA, PROMOSYON, PAZARLAMA, HALKLA İLİŞKİLER DEPARTMANLARI İÇİN GÖRÜŞME YAPILMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Fatih Yeditepe Hukuk Bürosu

*Özellikle Ticaret, Borçlar, Bankacılık,İcra Hukuku alanlarında tecrübeli *Dava ve dosya takip yeteneği güçlü, *Dava ve Sözleşme tecrübesi olan, *Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış *Disiplinli ve takım çalışmasına yatkın, avukat/staj.avukat aramaktayız...