Stajyer İş İlanları

Pozisyon: Stajyer

Türk Telekom Kurumsal Satış Kanalımıza Ofis içi yetiştirilmek üzere stajyer aranıyor. Bilişim Teknolojileri Hizmetleri LTD. ŞTİ. firması olarak Türk Telekom'un kurumsal bayiliğini yapmaktayız. Şirketimizin merkezi eminönünde bulunmaktadır. Ofis içerisinde stajını tamamlamak üzere ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Vera Bilişim

Yetiştirilmek üzere, Junior Sosyal Medya Uzmanı alınacaktır. Haftalık içeriklerin oluşturulması ve girilmesi, Hesap moderasyonlarının yapılması, Aylık raporlamaların yapılması, Yaratıcı fikirlerin oluşturulup sunumların hazırlanması,..

Ankara / Çankaya Baytok Hukuk Bürosu

• Üniversitelerin Hukuk Bölümlerinden mezun • Avukatlık stajına başlayacak • Ekip çalışmasında başarılı • Araştırmayı seven • İş takibi ve motivasyonu yüksek •Temsil kabiliyeti ve insan ilişkilerinde başarılı stajyer adayları aranmaktadır. Not: İlanın başv..

İstanbul Anadolu / Tümü Happy İnsan Kaynakları

İş Açıklaması: Danışmanlığını yapmakta olduğumuz çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren kurumsal firmalar için İşkur’un İş Başı Eğitim Programı kapsamında “Stajyer” arayışımız bulunmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: - Minimum üniversitelerin lisans progra..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Tarhan Bera Otomotiv

Kozyatağı lokasyonumuzda çalışacak, İthalat ve İhracat departmanlarında ; -Stajyer şartlarında çalışabilecek, -Ticari alanda mesleki tecrübe sahibi olmak ve ilgili bölümlerde kendini yetiştirmek isteyen, -İlgili üniversitelerin öncelikle Dış Ticaret ve Uluslarar..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Evgör Mobilya

Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma vizyonu ile 2004 yılında kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve uyguladığı başarılı stratejiler ile alanında sayılı firmalardan biri haline gelmiştir. Ürünleriyle, bugüne kadar yaklaşık 50 bin ailenin evine giren ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Donanım Grup

REKLAM FİRMAMIZA STAJYER LİSE ÖĞRENCİLERİ ALINACAKTIR, GRAFİK, WEB, MATBAA, PROMOSYON, PAZARLAMA, HALKLA İLİŞKİLER DEPARTMANLARI İÇİN GÖRÜŞME YAPILMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Şirketimiz bünyesinde görevlendirilmek ve yetiştirilmek Zorunlu İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır. Aday mülakatları takviminin düzenlenmesine ve randevuların alınmasına yardımcı olmak, Telefon mülakatlarını gerçekleştirmek, Veri girişlerini yapmak, C..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Comdata Türkiye

Çağrı Merkezi sektörünün öncü firmalarından Callus Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş. bünyesinde staj yapmak üzere; Üniversitelerin İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme, Halkla İlişkiler, Psikoloji, Muhasebe / Finans, Grafik / Web Tasarım bölümlerinde öğrenci olan, İletişim y..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Donanım Grup

BAKIRKÖYDEKİ WEB FİRMAMIZ WEB TASARIMI İÇİN, STAJYER LİSE ÖĞRENCİLERİ ALINACAKTIR...