Stajyer İş İlanları

Pozisyon: Stajyer
İstanbul Avrupa / Bakırköy ATATÜRK HAVALİMANI TAV GÜVENLİK

TAV ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ Atatürk Havalimanı'nda bulunan Genel Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları Departmanı için zorunlu lise stajyeri arayışımız vardır. - Meslek lisesinde okuyan - Zorunlu lise stajı bulunan - 8 saat çalışabilecek (08:00-17:00 arasında) - ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Büyükçekmece Karbeyaz Anaoklu

ANAOKULUMUZDA TAM ZAMANLI YA DA PART TIME ÇALIŞABİLECEK STAJYERLER ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Teti Boru A. Ş

autocad bilen yetiştirilip istihdam edilmek üzere stajyer ler arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Assa İletişim

Başakşehirde ikamet eden dijital baskı firmasında çalışmak üzere indesign kullanabilen stajyer aranmaktadır. -çalışma günleri duruma göre görüşülür...

İstanbul Avrupa / Şişli İNKA İnsan Kaynakları

İNKA MİCE, İşe Alım bünyesindeki 'İnsan Kaynakları Stajyeri' pozisyonunda aramıza katılmanız için başvurunuzu bekliyoruz. Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri'nde 3. - 4.sınıf öğrencisi, mezun veya Yüksek Lisans öğrencisi, İnsan Kaynakları alanında kariyer hed..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Donanım Grup

BAKIRKÖYDEKİ REKLAM FİRMAMIZ REFİK REKLAM, EĞİTİM FİRMAMIZ DONANIM VIP VE ORGANİZASYON FİRMAMIZA GÜNDE1KONU İÇİN ÇEŞİTLİ STAJYER ÖĞRENCİLER ALINACAKTIR ÇALIŞMA SAATLERİ:08.30 - 18.30 HAFTAİÇİ 3 GÜN VE HAFTASONU 1 GÜN GELİNMESİ GEREKMEKTEDİR..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Caribou Coffee

Caribou Coffee Merkez Ofis' de değerlendirilmek üzere; "Stajyer" arayışımız bulunmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar • Sorumluluk almaya istekli, sonuç odaklı,ekip çalışmasına yatkın, • İletişimi ve insan ilişkileri kuvvetlli, • Planlama ve analiz becerisi gelişmiş..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Teti Boru A. Ş

Şirketimiz bünyesinde görev almak üzere Muhasebe ve Teklif departmanları için Stajyerler alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Tümü Çeşitli Medya Ajans

wep tasarımı konusunda destek olacak stajyer arkadaşlar detay için iletişime geçiniz..

Firmalara proje danışmanlığını hizmetinde bulunan şirketimizin Tuzlada bulunan ofisinde görev alacak haftanın 3 günü tam zamanlı çalışacak stajyer alınacaktır. Çalışmaya istekli,gelişime açık, evrak hazırlama ve bilgisayar ofis programlarını kullanmaya istekli,kendilerini geliştirmek ..