Tasarımcı İş İlanları

Pozisyon: Tasarımcı
İstanbul Anadolu / Kadıköy Ns Reklam

Ajansımızla sürekli dışarıdan destek verebilecek, birçok ajans tasarım çalışmasında tasarım üretebilecek, konusunda "yaratıcı, tasarım gücü yüksek, deneyimli ve hızlı"; - Mac ile çok iyi geçinen ve ilgili tüm grafik programlarına hakim (InDesign, Illustrator, Photoshop), - En az 3 yıl a..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Fazilet Neşriyat

Grafik Tasarımcı arıyoruz. Bu işin okulundan mezunsan, tasarıma sevdalıysan, iş disiplinine sahipsen, aşağı yukarı 5 yıllık iş tecrüben varsa, programları Mac'de kullanabiliyorsan, baskı tekniklerine aşinaysan, dünya ne üretiyor takip ediyorum diyorsan, bir de bizimle çalışmak istiyorsa..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Global Reklam

GLOBAL REKLAM olarak, kurumsal firmalara indoor-outdoor reklam üretim ve montaj hizmeti vermekteyiz. İhtiyacımız olan pozisyonda gerekli olan nitelikler; Müşteriden gelen istekler doğrultusunda konsept geliştirerek stand ve proje tasarımlarının yapılması Teknik çizimlerinin ..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Marmarapak Çanta

firmamız bünyesinde çalşacak İLLustrator ve photoshop bilen Grafik Tasarım elemanı alınacaktır..

Bursa / Nilüfer Ehlifikir Reklam Ajansı

ARANAN NİTELİKLER • Çok iyi derecede Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign programlarını kullanabilen • Pc ve Mac ortamında çalışabilecek • Kreatif çözümler üreten • İş akışının kesintisiz sürdürülmesini ve işlerin zamanında ve doğru şekilde tamamlanmasını sağlay..

İstanbul Avrupa / Şişli Retorik İstanbul

MASAÜSTÜ YAYINCILIK TASARIM UZMANI Tercüme sektöründe deneyimli, farklı dillerde pdf dosyalarını word dosyası formatına düzgünce aktarabilecek, istenildiğinde baskı formatında dosya teslim edebilecek, işine ve çalışma ekibine saygılı, Mecidiyeköy merkez ofisimizde çalışacak iş arkadaşı..

İstanbul Anadolu / Tuzla Dalgıç Kalıp

Otomotiv Yan Sanayi ve Ana Sanayi için Sac Metal Kalıp tasarımları konusunda faaliyet gösteren firmamızda sac kalıp tasarımcısı aranmaktadır. • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun ( MYO, Teknik Eğitim Fakülteleri, Mühendislik ) • Tercihen Otomotiv Sektörü Sac Metal Kalıp ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Anr Engineering

BEYLİKDÜZÜ' nde HİDROLİK SİLİNDİR ve EKİPMANLARI ÜRETİMİ KONUSUNDA FAALİYET GÖSTEREN, %100 İHRACAT YAPAN FABRİKAMIZDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE, TECRÜBELİ : * Öncelikle CNC Tornaya , sonra da CNC Freze tezgahlarına CAM ile program hazırlayabilecek, * Öncelikle CNC Tornada Ta..

Konya / Meram Temel Bilişim

Web arayüz çalışması hakkında bilgisi olan Tasarımcı Grafiker arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Güngören Kevser Tekstil

MERTER PİYASASINDA ERKEK ÜST GİYİMDE DOKUMA VE ÖRMEDE TECRÜBELİ TASARIMCI / STİLİST ARAMAKTAYIZ. ARANAN NİTELİKLER DENEYİMLİ AKTİF MOTİVASYONU YÜKSEK TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU MERTER PİYASASINA HAKİM YENİLİKÇİ..