Tasarımcı İş İlanları

Pozisyon: Tasarımcı
İstanbul Avrupa / Güngören Lionette Tekstil

20 YILI AŞKIN ÖRME KUMAŞ VE GİYİM KONUSUNDA MARKALARA VE İHRACATÇILARA KUMAŞ VE ÜRÜN HİZMETİ VERMEKTEDİR. FİRMAMIZIN TASARIM BÖLÜMÜNE KUMAŞ ,ÜRÜN, BASKI ...VS TASARLAMA VE MODELLEME YAPABİLECEK ELEMANA İHTİYAÇ VARDIR. TERCİHEN; MİMAR SİNAN MEZUNU, TEKSTİL TASARIM M..

İstanbul Avrupa / Avcılar İkoll Tekstil

2009 YILINDA KURULAN VE ''İKOLL'' ETİKETİYLE YARATICI TASARIMLARA İMZA ATAN FİRMAMIZ STİLİNİ GENİŞ PERSPEKTİFİYLE,TRENDLERİ DİNAMİK DURUŞUYLA, MODAYI YENİLİKÇİ KOLEKSİYONUYLA, MÜŞTERİLERİMİZİN BEĞENİSİNE SUNMAKLA YETİNMEYİP, BUNU EN HIZLI VE EN KALİTELİ ŞEKİLDE MAĞAZALARIMIZDA SHOWROOM GÖRÜNÜMÜ İLE ..

İstanbul Avrupa / Şişli Faal Tekstil

LALELİ PİYASASINI BİLEN TECRÜBELİ BAYAN PANTOLONUNDA DENEYİMLİ.TASARIMCI VE TASARIMCI YARDIMCILARI NA İHTİYACIMIZ VARDIR...

Fuar sektöründe büro ve atölyesi (imalat) olan bir firmayız. Stand tasarımlarında deneyimli tasarımcı arkadaşlarla görüşmek istiyoruz...

İstanbul Avrupa / Şişli Pie Tasarım

Pie Tasarım & Uygulama, Uluslararası ticaret deneyimli olan, Yurtiçi ve Yurtdışın da Stand tasarımı ve uygulama hizmeti vermektedir. Şişli/Perpa Ticaret Merkezindeki ofisimizde tam zamanlı çalışmak üzere DENEYİMLİ Stand Tasarımcısı aramaktayız. ARANAN NİTELİKLER - Fua..

İstanbul Avrupa / Avcılar Ggez Group

Size ilham kaynağı olabilecek bir ofiste, • Bir Video sitesi projesinin tasarım sürecine tümüyle hâkim olabilecek, • Tercihen üniversitelerin Grafik Tasarım bölümünden mezun ya da konuyla ilgili eğitim almış, • Benzer pozisyonda en az 3 yıl deneyimine sahip, • Görsel g..

Antalya / Kepez Antsaş A. Ş

Şirketimizde projelerimize kendi bilgi birikimini ve hayal gücünü en iyi şekilde yansıtabilecek, Farklı ve Özgün yaratıcı çalışmalar ile farklılık kazandırabileceğine inanan, Profesyonel 3ds Max Programı Kullanabilen, İleri düzey Vray bilgisi olan, Sorumluluk Alabilen,..

Bursa / Nilüfer Mertaymakina

KURUMSAL FİRMALARDAN ALMIŞ OLDUĞUMUZ İŞLERİ, SOLİDWORKS , CATİA , VİSİ , AUTOCAD GİBİ TASARIM PROGRAMLARINDAN BİRİNİ KULLANARAK İMALATA UYGUN ÇİZİM VE TASARIMLAR YAPABİLECEK VE TEKNİK RESİM, İŞ EMRİ GİBİ PROSEDÜRLERİ HAZIRLAYACAK, TALAŞLI İMALATA LAZER KESİME BÜKÜME VE ATÖLY..

Konya / Selçuklu Gelişim Ambalaj

Firmamız ofset baskılı sıvama kutu imalatı yapmaktadır. İşin Detayı - Askerliğini tamamlamış tercihen Evli - Baskı öncesi tasarım bölümünde; - Adobe Illustrator & Photoshop CorelDraw programını bilen en az 3 yıl deneyimli - Sorumluluk sahibi, planlı ve tak..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Kıyas Makina

Bayrampaşa'da bulunan firmamıza solidworks programını bilen makine tasarımı yapacak askerlikle ilişiği bulunmayan tecrübeli bay tasarımcı aranmaktadır...