Tasarımcı İş İlanları

Pozisyon: Tasarımcı

İŞİN TANIMI: Dijital medya ajansımıza deneyimli, referans sunabilecek web arayüz tasarımcı/geliştirici arkadaşlar aramaktayız. Aradığımız ekip arkadaşımız, web arayüz tasarımı yapabilmeli ve tasarımı CSS olarak kodlayabilmelidir. ARADIĞIMIZ NİTELİKLER: •..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Otimsan

Yönlendirme ve nitelikli tabela işleri yapan firmamıza ekip arkadaşı arıyoruz. Tercihen Endüstri Tasarım veya İç Mimari okumuş, Tercihen İngilizce bilen, Araba kullanabilen, Yetiştirmek üzere yeni mezun Kağıthane veya yakın çevresinde oturan, Belirtilen konularda..

1970 DEN BU YANA DOĞALTAŞ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ / MAKİNELERİ SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTE OLAN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE MAKİNE TASARIM MÜHENDİSİ / MAKİNE TASARIMCI ARAMAKTAYIZ. -Askerliğini tamamlamış/muaf, -En az meslek yüksek okul mezunu, -Myo, teknik eğitim fakültes..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Blue Ocean Reklam Ltd. Sti

Ataşehir'de bulunan Reklam Ajansımıza, • Okulların tasarım bölümlerinden mezun veya kendini iyi derecede geliştirmiş • Grafik Tasarım alanında deneyimli, • Tasarım teknikleri ve baskı üretimi konusunda bilgili, • Photoshop, Illustrator, InDesign programlarına hak..

T-SHİRT ÜZERİNE; KALIP UYGULAMA ALANINDA EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ, KUMAŞ,DESEN VE DİKİM KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ OLAN , EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLCEK ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ İŞ TANIMI TASARIMI YAPILAN ÜRÜNLERİN KALIP ÇALIŞMALARI VE DİKİM AŞAMASINDAKİ ..

İstanbul Anadolu / Maltepe Mcg Holding A. Ş.

Şirketimize Fuar Standı, Sahne Dekor, Etkinlik Alanı ve İç dekorasyon konularında deneyimli alaylı yada üniversite mezunu 3d tasarımcılar alınacaktır. Güzel Sanatlar, iç mimarlık, Endüstriyel Ürün Tasarımı, Mimarlık bölümlerinden mezun veya doğuştan yetenekli 3D Tasarımcı ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Tempo Aksesuar

!! TELEFONLA ARAMAYINIZ !! 35 Senedir faaliyet gosteren lider konumdaki Mobilya Aksesuari tasarimi ve imalati yapan firmamizin teknik cizim ve yeri geldiginde grafik işlerini üstlenecek bir takım arkadaşı arıyoruz. Takımımıza katılmak isteyen arkadaşın aşağıdaki özellikleri..

İstanbul Avrupa / Güngören Comeor Tekstil

* ÖRME GRUBUNDA DENEYİMLİ * LALELİ VE MERTER PİYASALARINA HAKİM * EN AZ 4 (DÖRT) YIL TECRÜBEYE SAHİP * PHOTOSHOP VE KOREL KULLANABİLEN * TERCİHEN YABANCI DİL BİLEN * ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİĞİNİ BİTİRMİŞ TECRÜBELİ BAY&BAYAN TASARIMCILAR ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Cevizoğlu Mağazacılık

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun veya kendini bu alanda geliştirmiş En az 2 yıl deneyimli Mağaza dekorasyonu alanında tecrübe sahibi İleri düzeyde 3D Max , Vray, Autocad, Photoshop kullanabilen Gerçeğe çok yakın renderlar alabilen İleri düzeyde ingilizce bile..

Ankara / Kazan A Park Kent Mobilyaları

KENT MOBİLYALARI, ÇOCUK OYUN GRUPLARI, DIŞ MEKAN SPOR ALETLERİ GİBİ ÜRÜNLERİ ÜRETEN FİRMAMIZA MODELLEME VE TEKNİK RESİM ÇALIŞMALARINI YAPABİLECEK. 3D GÖRSELLEŞTİRME UZMANI, ENDÜSTRİYEL TASARIMCI YA DA PEYZAJ MİMARI ARAMAKTAYIZ. -AUTOCAD, 3D MAX, VRAY, PHOTOSHOP, CORELDRAW GİBİ PROGRAMLARI İYİ ..