Tasarımcı İş İlanları

Pozisyon: Tasarımcı
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mete Plastik

Beylikdüzü'nde bulunan fabrikamıza Lisans veya Ön Lisans mezunu, -Adobe Photoshop, indesign, illüstratör programlarına hakim, -Tasarım konseptlerinin oluşturulması, -Dergi başta olmak üzere, Broşür, Reklam tasarımı, -Baskı öncesi hazırlık ve baskı sonrası uygulamaların takibi..

İstanbul Anadolu / Tuzla Miltaş Kesici Takım Ltd. Şti.

MAKİNA TASARIM ı yapacak teknik resimi iyi bilen ve SOLİD WORKS u iyi bilen personel alınacaktır...

Adobe Photoshop ve Adobe Illustratıor programlarını iyi derecede kullanan, Yaratıcı ve kreatif çalışmalarda başarılı Planlama , zaman yönetimi, yaratıcı düşünce,estetik bakış becerilerine sahip, Referans tasarım gösterebilecek, innovatif ve farklı düşünen, özgün, kendini tek..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Ken Yapı Mimarlık-Tunç Mimarlık

FUAR SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ DİKSİYONU DÜZGÜN İŞ DİSİPLİNLİ OLAN BAYAN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Ay Mimarlık Fuar Hizmetleri

Ay Mimarlık şirketi olarak,2006 yılından beri müşterilerimize hizmet vermekteyiz.Fuar standlarında, ahşap , modüler ve maxima sistem olarak stand tasarımları hazırlamaktayız. 3dmax tasarım programında uzman çalışma arkadaşları aramaktayız. 3dmax programının çok iyi derecede bilinmesi ve fuar sektörü..

Aranan Nitelikler * Üniversitelerin grafik tasarım ya da ilgili bölümlerinden mezun * Grafik tasarım konusunda en az 2 yıl tecrübeli * Kreatif yönü güçlü * Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Corel programlarına hakim * Takım çalışmasına uyumlu, ..

Grafik Tasarım programlarına hakim, dijital baskı makineleri kullanabilecek , reklam - tanıtım - baskı - konularında deneyimli, diksiyonu düzgün, işi alma, sürdürme ve takip etmede sorumluluk sahibi, takım çalışmasına ve ruhuna uyum sağlayabilecek, sigara kull..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Yaşam Dergisi

GENEL NİTELİKLER Gazete/dergi tasarım ve mizanpajında deneyimli, İletişim becerisi yüksek, Grafik Tasarım programlarına çok iyi derecede hakim( Illustrator, Indesign, Freehand,Photoshop) Görsel analiz ve tasarım yeteneği kuvvetli, Ekip çalışmasına önem veren,soru..

İstanbul Anadolu / Pendik Gigatekstil

Şirketimiz bünyesinde çalıştırılmak üzere tercihen tasarım bölümlerinden mezun, ( Yetkili Kurs, Lise Yada Üniversite ) • Bayan & Çocuk üst grup, alt grup ve elbise çalışan firmamıza • Özgür tasarımlar yapabilecek, • Konusunda deneyimli, • Koleksiyon hazırlayabilen, • T..