Tasarımcı İş İlanları

Pozisyon: Tasarımcı
İstanbul Anadolu / Ümraniye Öztürk Reklam

Öztürk Reklam firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tasarım Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Öztürk Reklam Tasarım Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Beranet

Beranet firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Beranet Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Ons Reklamcılık

Reklam sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde tasarım takımında görevlendirilecek, aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. •Üniversitelerin Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık veya Mimarlık bölümlerinden mezun, •İlgili modelleme ve sunum programlarına hakim. (Rhi..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu 432 Tasarım

Ajans deneyimli, tercihen üniversite mezunu +++Ps, Ai, Ind iyi seviyede (+eli hızlı) kullanabilen. Adobe Ps, Ai programlarına hakim, hızlı çalışma arkadaşı arıyoruz. (başlıca tasarım ihtiyacı duyulan alanlar; el menüsü, menü board, katalog, poster) Lütfen önc..

Bursa / Nilüfer Ruberu

Ruberu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Ruberu Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Tümü On Ofset

20 YIL DIR SEKTÖRÜNDE ARALIKSIZ FAALİYET GÖSTEREN AJANS MATBAAMIZA GRAFİK TASARIM PROGRAMNLARINA HAKİM BAY, BAYAN YENİ EKİP ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ......

Fuar ve kongre standları üzerine faaliyet gösteren firmamızda; 3D max - photoshop - corel gibi proğramlara hakim Fuar stand tasarımcısı istihdam edilecektir. İş yerimiz istanbul yolu üzeri Askeri hava alnı karşısı Gersan Sanayi Sitesindedir. Tercihen aranan özellikler şöyledir...

Denizli / Merkez Fakılı Tekstil

Tasarım, photoshop ve illustrator programlarını çok iyi derecede kullanabilen.Tasarım yeteneği kuvvetli,enerjisi yüksek. Ev tekstili ürünleri ve ambalajlarını tasarlayabilen. Aktif araba kullanabilen, canlı ve sunum kabiliyeti olan tasarımcı iş arkadaşları aranmaktadır. ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Miltaş Kesici Takım Ltd. Şti.

CNC İŞLEME MERKEZİNDE CAT CAM YAPABİLECEK PERSONEL ALINACAKTIR.TUZLA OSB..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Zirve Transfer Dijital Baskı Ltd. Şti.

EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ PARÇA VE METRAJ DESENLERİ HAZIRLAYIP MÜŞTERİYE SUNMAK, MÜŞTERİNİN İSTEDİĞİ DESENİ BİRE BİR TASARLAMAK GÜLER YÜZLÜ ÇALIŞMA SAATLERİNDE ESNEK OLAN BAYAN ARKADAŞ ALINACAKTIR..