Tasarımcı İş İlanları

Pozisyon: Tasarımcı
İstanbul Anadolu / Kadıköy Alo Güvenlik Eğitim Ve Koruma Hizmetleri

En az lise mezunu, Bilişim dünyasına hakim, Türkçe’ye hâkim, dilbilgisi ve imla kurallarına dikkat eden, En az teknik terimleri anlayacak düzeyde İngilizce bilgisine sahip olan, Sosyal Medya alanında çalışmış, içerik üretimi, planlaması ve girişi yapabilecek ..

Firmamız için Web Tasarım Sorumlusu istihdam edilecektir. 1. Yenilikçi, modern ve özgün web arayüzleri tasarlayabilecek, 2. Grafik ve görsel iletişim tasarımı alanında deneyimli, 3. Tasarım yeteneği gelişmiş, yaratıcı ve hayal gücü yüksek, 4. Zamanı efektif kullana..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Doğa Reklam

GRAFİK PROGRAMLARI Corel Draw programında profesyonel, yada asgari 2 yıl deneyimli KİŞİSEL BECERİLER Matbaa sektöründe en az 2 yıl deneyimli, Tasarım yapabilme becerisine sahip, Çalışkan, uyumlu, pozitif, ufku açık, araştırmayı seven Uzun süreli çal..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Kırmızı İnşaat San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Kırmızı İnşaat San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mimar / M02 ilanlarına göz atabilirsiniz.Kırmızı İnşaat San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. Mimar / M02 ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Danışmanlığını yaptığımız Kent ve Okul Mobilyaları imalatını yapan firmamız için Makine Teknik Ressamlığı Sorumlusu istihdam edilecektir. 1. Lise ve MYO Makine Ressamlığından veya Üniversitelerin Ağaç İşleri ve Orman Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun, 2. Mobilya Dekorasyon..

İstanbul Avrupa / Güngören Yiğit Baskı

DİGİTAL SÜBLİMASYON VE EMPRİME DESEN ÇİZEBİLECEK DESİNATÖR...

Ankara / Altındağ Turuncu Dizayn

Firmamız da ekip çalışmasına yatkın, Fotoshop , Ps - Ai programlarını iyi derecede kullanabilen , yenilikçi ve kendini geliştirmeye açık Grafiker Tasarımcı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Ada Tanıtım

Fuarlara stand hizmeti veren şirketimiz için; Mesai saatleri içerisinde ofis disiplini ile evden çalışacak fuar sektöründe deneyimli 3DMAX programına hakim, stand tasarımı yapacak tasarımcı. Başvuruların JPG formatın da en az 3 stand tasarım görseli ile birlikte info[at]adatanitim..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Ken Yapı Mimarlık-Tunç Mimarlık

FUAR SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ DİKSİYONU DÜZGÜN İŞ DİSİPLİNLİ OLAN BAYAN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Sh Mimarlık Fuar Stand Tasarım Hiz.

Stand Tasarımı konusunda tecrübeli, (Mimarlık, iç mimarlık veya endüstri ürünleri tasarımı bölümlerinden mezun), • 3D Max, AutoCad ve photoshop programlarını iyi derecede kullanabilen, • Fuar stand tasarımı konusunda yetenekli, • Ekip çalışmasına uygun • İç mimari ve ..