Tasarımcı İş İlanları

Pozisyon: Tasarımcı

Aranan Nitelikler * Üniversitelerin grafik tasarım ya da ilgili bölümlerinden mezun * Grafik tasarım konusunda en az 2 yıl tecrübeli * Kreatif yönü güçlü * Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Corel programlarına hakim * Takım çalışmasına uyumlu, ..

Marka İsim Fabrikası Limited Şirketi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Web Tasarım Programlama Seo ilanlarına göz atabilirsiniz.Marka İsim Fabrikası Limited Şirketi Web Tasarım Programlama Seo ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Güngören Tümer İç Ve Dış Ticaret

Merter'de bulunan firmamızın tasarım departmanı için deneyimli STİLİST ve MODELİST aranmaktadır. Firmamız erkek dokuma penye&gömlek üretimi ve toptan satışı yapmaktadır. * İlgili bölümlerden mezun * Dinamik hırslı ve üretken olan * Dürüst ve vizyon sahibi..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Enta İnşaat Taahhüt

Firmamız Enta İnşaat Taahhüt de çalışmak üzere inşaat sektöründe deneyimli dış cephe tasarımında uzman bir ekip arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Şişli Famedya Yayıncılık

Yayıncılık sektöründe hizmet veren firmamızda görevlendirilmek üzere 'İllustratör' aranmaktadır. -Adobe Photoshop, Adobe Illustrator , Microsoft Word, Adobe Indesigne, programlarına hakim -Matbaa ile çalışmaya uyumlu -Tecrübeli bayan çalışma arkadaşları arıyoruz ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Miltaş Kesici Takım Ltd. Şti.

MAKİNA TASARIM ı yapacak teknik resimi iyi bilen ve SOLİD WORKS u iyi bilen personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Yele Triko Tekstil

Yele Triko Tekstil firmasının aktif ilanlarına veya diğer Triko Desencisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Yele Triko Tekstil Triko Desencisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Yenimahalle Raagen Malzeme Test Makinaları

Malzeme Test Makinaları Üretimi Yapan Firmamız Bünyesinde Çalışmak Üzere Aşağıdaki Özelliklere Sahip Bay / Bayan Tasarımcı Alınacaktır. - Solidworks Ve Autocad Programlarına " İyi Derecede Hakim " Makina Mühendisi , Makina Teknikeri Ya Da Teknik Öğretmen - Teknik Çizim Konusunda Tecrübe..

İstanbul Anadolu / Tümü Euromedya Web Teknolojileri

Euromedya Web Teknolojileri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Uzman Grafiker Tasarımcı ilanlarına göz atabilirsiniz.Euromedya Web Teknolojileri Uzman Grafiker Tasarımcı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Gaziantep / Şehitkamil Ateşsönmez Kimya A. Ş.

FABRİKAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE DENEYİMLİ GRAFİKER ALINACAKTIR...