Teknik Ressam İş İlanları

Pozisyon: Teknik Ressam
Ankara / Yenimahalle Levent Plazma Ltd Şti

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere AUTOCAD BİLEN CNC PLAZMA VE CNC ABKANT ELEMANI alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Balorama Oyun Alanları İmalatı

25 yıldır sektörde faaliyet gösteren, iç ve dış mekan oyun alanları ve ekipmanları üreten firmamızda çalışacak; Çizim konusunda tecrübeli İlgili okullardan (MAKİNE ÖĞRETMENLİĞİ, MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ, TEKNİK RESİM, MAKİNE TEKNİSYENLİĞİ v.b. gibi) mezun, İyi derecede A..

Sektöründe lider firma UĞUR MAKİNA olarak; •Üniversitelerin veya meslek yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun (makina mühendisliği,makine ressamlığı, makine konstrüksiyon veya teknik öğretmenlik) • Solidworks,Zwcad, AutoCAD programlarını iyi seviyede kullanabilen, • ..

İzmir / Bornova Metemak

Solid Works Programına hakim imalat ta becerisi olan uretimede katkı sağlayabilecek. Sahada sorumluluk alacak aktif araç kullanabilen...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ekin Endüstriyel

Ekin Endüstriyel, ısıtma ve soğutma sektöründe çözümler üretmek için plakalı eşanjörlerin yanı sıra sistem çözümleri ve diğer ekipmanlar konusunda da çalışmalarına hız vermiş , bütün sistem ihtiyaçlarını kendi bünyesi içinde çözümlemeyi hedeflemiştir. Amacımız müşteri talep ve beklentilerini en uygu..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Nelsa Statik Proje & Müşavirlik

Statik Projelendirme hizmeti veren firmamızın , *Betonarme ve çelik projelendirme konusunda tecrübeli , *Daha önce statik büroda deneyim kazanmış , *"Yapı Öğretmeni" ve/veya "İnşaat teknikeri" çalışma arkadaşları arayışımız mevcuttur...

İzmir / Bornova Özpınar Grup İnşaat

Ofis bünyemizde çalışacak mimari teknik çizim bilgisi olan ekip arkadaşı aramaktayız. çelik konstrükyon konusunda tecrübeli olması ve hakediş , teklif verebilen eleman tercih sebebidir..

Zonguldak / Merkez Ermaksan Makina

VİNÇ ÜRETİM KONUSUNDA TECRÜBELİ EN AZ 2 YIL DENEYİMİ OLAN TEKNİK RESSAM ARANMAKTADIR...

Zonguldak / Karadenizereğli Ermaksan Makina

VİNÇ PAZARLAMA KONUSUNDA EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ MAKİNE MÜHENDİSİ ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Sanel Asansör

Çok iyi seviyede Solıdworks ve Autocad bilen Üç boyutlu düşünebilme yeteneğine sahip; Harita okuyabilen, yapıları haritaya doğru bir şekilde yerleştirebilen; MS Office uygulamaları konusunda bilgili, Tercihen Üniversite&Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun ..