Teknik Ressam İş İlanları

Pozisyon: Teknik Ressam
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Berker Laminat

Mobilya üretimi hakkında bilgi sahibi olan Teknik resim hazırlama ve okuma konusunda tecrübeli, Üretim sektöründe en az 3 yıl deneyimli, Autocad ve Excel programlarını iyi derecede kullanabilen, İnsan ilişkileri kuvvetli, Takım çalışmasına yatkın, Tercihen Meslek..

İstanbul Anadolu / Kartal Erkuşlar Makina Ve El Aletleri

Endüstri veya Makine Mühendisi ilanı : ERKUSLAR MAKINA VE ALETLERI SANAYII VE TIC. A.Ş,. 0,5 tondan 50 tona kadar olan standart elektrikli vinçler, zincirli vinçler ve daha üzeri kapasitede tek kiriş ve çift kiriş köprü sistemleri 1957 yılından itibaren Türkiye ve yurtdışı müşterilerine..

Eskişehir / Odunpazarı Parlak Elektrik Otomasyon

GENEL NİTELİKLER • Meslek Lisesi/MYO/Makine Mühendisliği, Makine Bölümü, Resim Konstrüksiyon, Makine Ressamlığı vb. bölümlerden mezun, • İletişim becerisi kuvvetli, • Takım çalışmasına tam uyum sağlayabilecek, • Problem çözme ve analitik düşünme becerilerine sahip, •..

Ankara / Kazan Ulusoy Prefabrik

AUTOCAD ileri derece SOLİDWORKS - SKETCUP programlarını da kullanılması tercihdir.....

Ankara / Çankaya Ftm Grup

Bir çok mimari yapı, residence, Avm, konut vb projelerin belediye uygulama projelerinin hazırlanmasında görev almak üzere " İnşaat Teknikeri - Teknik Ressam '' arıyoruz. Aranan Nitelikler - Yapı Meslek mezunu yada Teknik Lise Mezunu - Çok iyi düzeyde Autocad kullanabilen,..

2016' dan bu yana Makine sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip eleman aramaktayız. -Solidworks'ü iyi kullanabilecek, -İmalat ile ilgilenebilecek, -MS Office programlarını kullanabilecek, -B sınıfı sürücü belgesine s..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Arma Bağlantı Sistemleri

Hadımköy mevkiinde bulunan, beyaz eşya ve otomotiv sektörüne çalışan firmamızın mühendislik departmanında yer alacak; *Teknik okulların teknik resim yada makine bölümlerinden mezun *Teknik resim kurallarına hakim *Kumpas vb. ölçü aletlerini kullanabilen *Autocad progr..

Ankara / Çankaya Tuna A. Ş.

Ankara'da mimari proje bölümünde görevlendirilmek üzere Meslek Yüksek Okulları’nın ilgili bölümlerinden mezun Autocad programı kullanabilen Gelişime açık, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek ve tercihen sigara kullanmayan çalışma arkadaşı arıyoruz. Erkek adayl..

Konya / Selçuklu Teknik Cutting Tools

Bünyemizde Teknik Resim alanında; Solidworks programını çok iyi derecede kullanabilen, Mastercam programını 5 eksenli işleme tezgahları boyutunda çok iyi kullanabilen, En az lise mezunu, Erkekler için askerliğini yapmış, 35 yaşını aşmamış, Bay/Bayan T..

ŞİRKETİMİZİN YÖNETİM OFİSİNDE GÖREV ALMAYA ADAY; -Mühendislik Fakültesinden Mezun -çizim programlarından en az birine hakim -Prezantabl -Özgüven Sahibi -Takım Çalışmasına Yatkın -Araştırmacı ve öğrenmeye açık -Seyahat Engeli Olmayan İŞİN..