Teknik Ressam İş İlanları

Pozisyon: Teknik Ressam

sac imalat konusunda en az 3 yıl iş tecrübesi olan inventör solid works auto cad proğramlarını iyi saviyede kullana bilen askerliğini yapmış..

Ankara / Altındağ Öz Alüminyum

Alüminyum Profil satış mağazamıza Autocad programlarına iyi derecede hakim teknik çizim bilgisine sahip , uyumlu ve yenilikçi takım arkadaşı aramaktayız.(3D modelleme yapabilen , BLENDER ve benzeri programları kullanabilenler tercih unsurudur.) Başvuran ve CV'si uygun görülen adaylara yüz yüz..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Maysan Makina San.

Makine imalatı yapan firmamıza teknik ressam alınacaktır. Solidworks programını iyi derecede kullanabilen, talaşlı imalat prosesleri ve makine elemanları hakkında bilgi ve tecrübeye sahip adayların başvuruları değerlendirilecektir. Yakın bölgede ikamet eden adaylar öncelikli tercih edilecektir...

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Güçlü Makina

Makine imalatını yönlendirebilecek, solidworks ve autocad programlarına hakim Makine Mühendisi veya Makine Teknikeri teknik ressamlar işe alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Kameks Eksantrik Milleri

İstanbul, Esenyurt' ta otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamıza makine teknik ressamı arıyoruz. *Autocad ve Ofis programlarını kullanabilen, *Ölçüm bilgisine sahip (Mikrometre, kumpas, , *Tercihen imalat konusunda tecrübeli, *Askerlik hizmetini tamamlamış veya..

Ankara / Çankaya Enm Mühendislik Ltd. Şti.

MYO ya da meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun •Otel, konut, alışveriş merkezi, ofis binaları ve hastane gibi yapılarda elektrik elektronik tesisatı projelerinde çalışmış ve bu tesisatlarda çizim yapabilecek bilgi ve tecrübeye sahip, •Elektrik tesisat proje çizimi konusunda en ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Eral Pano Mak. San. Tic. Ltd. Şti.

İşyerimizdeki pano ve kabin imalatına yönelik Solidworks ve Metalix programlarında deneyimli eleman aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Itech Elektrık Proje Taahhüt Ltd. Stı.

Elektrik taahhüt ve proje sektöründe faaliyet gösteren firmamıza merkez ofisimizde çalışacak, Autocad programına hakim, proje sorumluluğu üstlenebilecek, aşağıda özellikleri belirtilen elektrik teknik ressamı çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız vardır. * Meslek yüksek okullarının elektrik..

İzmir / Menderes Uslu Makina

İzmir Kısıkköy Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikamıza; - İyi Derecede Solidworks & Autocad 'a hakim, - Özellikle Solidworks' de deneyimli, - Makina parça tasarımında tecrübeli, - Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek ve sorumluluk alabilecek, Çalış..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Revomac Makine

Sektörün en tecrübeli teknik ekibin ortaklığında kurulmuş, flexible ambalaj makineleri imalat şirketi olan REVOMAC MAKİNE SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.'nin Beylikdüzü işletmesinde görev almak üzere; * Makine parçalarının detaylı imalat teknik resimlerinin hazırlanması, * Me..