Temsilci İş İlanları

Pozisyon: Temsilci
İstanbul Avrupa / Şişli Happy İnsan Kaynakları

Happy İnsan Kaynakları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kurumsal Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Happy İnsan Kaynakları Kurumsal Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Teknosayar Bilgisayar Yazılım

Türk Telekom Trakya Bölge Sabit Dağıtım Merkez'imize, *Yeniliğe açık ,Bilgisayar kullanımı iyi *Tercihen Beylidüzü yakınlarında ikamet eden, *Telefon ile satış gerçekleştirebilecek, *Prim odaklı çalışmak isteyen, *Çağrı merkezi konusunda deneyimli, *Pozitif düşün..

İstanbul Avrupa / Fatih Engin Shoes

Engin Shoes firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mağaza Elemanı (Arapça Yada Rusça Bilen) ilanlarına göz atabilirsiniz.Engin Shoes Mağaza Elemanı (Arapça Yada Rusça Bilen) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Afyon / Dinar Aras Kargo

ŞUBE TEMSİLCİSİ (AFYN-DNR-TMSLC) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya ç..

İstanbul Anadolu / Tümü Görgülü Grup

Görgülü Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Görgülü Grup Saha Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Pika Konfeksiyon

Avrupaya ihracat yapan firmamıza Bayan dış giyiminde en az beş yıl tecrübeli İyi derecede İngilizce bilen Müşteri temsilcileri Müşteri kapasitesi olanlar ayrıca ücretlendirilecektir..

Ankara / Çankaya Uzman Kariyer Yayınları

Sektöründe Türkiye'nin önde gelen kurumlarından olan yayınevimizin satış ve pazarlama departmanında görevlendirilmek üzere; En az lise mezunu, Telefonla etkin iletişim becerisine sahip, akıcı ve etkin konuşabilen, İletişim ve ikna kabiliyeti yüksek, Diksiyonu düzgün,..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Bilge Gayrimenkul Yatırım & Danışmanlık

Bilge Gayrimenkul Yatırım & Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi - Bayan ilanlarına göz atabilirsiniz.Bilge Gayrimenkul Yatırım & Danışmanlık Satış Temsilcisi - Bayan ilanı için başvuru süresi dolmuşt..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Bilge Gayrimenkul Yatırım & Danışmanlık

Bilge Gayrimenkul Yatırım & Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış - Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Bilge Gayrimenkul Yatırım & Danışmanlık Satış - Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dol..

İstanbul Avrupa / Güngören İnşirah Tesettür

MERTER ŞUBEMİZDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE, ONLINE SATIŞ YAPABİLECEK, NEBİM PROGRAMI KULLANABİLEN, YARDIMCI SATIŞ TEMSİLCİLERİ ARAMAKTAYIZ...