Temsilci İş İlanları

Pozisyon: Temsilci
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Taraklı Termal Turizm A. Ş

Şirketimiz Bünyesinde Görevlendirilmek Üzere, Müşteri Temsilcisi Pozisyonu İçin Müşteri Devamlılığını ve Memnuniyetini Sağlamak Amaçlı, Tüm Tanıtım ve Portföy Yönetimini Gerçekleştirecek... * Lise, Ön lisans veya Lisans mezunu * Tecrübeli, Tecrübesiz ..

Kocaeli / Darıca Organize Nakliyat

İŞİ İYİ TAKIP EDEBİLEN BİRİ VE SORUMLULUK SAHİBİ DİKSİYONUDA DÜZGÜN BİLGİSAYARDAN ANLAYAN NAKLİYE SEKTÖRÜNDE ÇALIŞACAK BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR İHTİYAÇ SAHİBİ OLAN ARKADAŞLAR ARASIN..

İstanbul Avrupa / Tümü Aras Kargo

Temsilci (İstanbul Avrupa-Tümü) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Mirray Turizm Reklam

Nitelikler : •Minikler ve Çocuklar için yayın hayatına geçecek olan www.minikstar.com ve www.minikstar.net ( Minik Star Türkiye ) web sitemiz için Reklam Satış Elemanları aramaktayız. Adayların; • Reklam Satış ve Pazarlama konusunda en az 1 yıl deneyimli, • İnternet ..

İzmir / Konak Bimser Ltd. Şti

Bimser Ltd. Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Bimser Ltd. Şti Çağrı Merkezi Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Fraktal Teknoloji

Firmamızın, Vodafone Faturalı Satış Biriminde DIREKT SATIŞ kanalımızda Aktif Saha Satış görevinde bulunacak A Takımı arkadaşları arıyoruz: Bireysel ve kurumsal müşterilere Vodafonse Hat ve Temlikli Cihaz Satışı Yapmak Numara taşıma yöntemiyle şirketimize yeni müşteriler kazanmamız..

Kütahya / Merkez Aras Kargo

Aras Kargo firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temsilci ilanlarına göz atabilirsiniz.Aras Kargo Temsilci ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Muğla / Marmaris Aras Kargo

ŞUBE TEMSİLCİSİ (MGLA-MRMRS-TMSLC) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya..

Mersin / Erdemli Aras Kargo

Aras Kargo firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şube Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Aras Kargo Şube Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Aral Gayrimenkul

Esenyurt ve civarında ikamet eden Gayrimenkul firmamıza ofis içi ve ofis dışı deneyimli - deneyimsiz / bay - bayan diksiyonu düzgün, dış görünümüne özen gösteren Müşteri Temsilcisi aranmaktadır...