Temsilci İş İlanları

Pozisyon: Temsilci
İstanbul Avrupa / Bahçelievler Bmk Tekstil

Yenibosna'da İHRACAT Yapan Firmamıza; Müşteri Temsilcisi deneyimli bayan eleman aranmaktadır..

İstanbul Anadolu / Pendik Elektros Elektronik

Vinç otomasyon ve komponentleri konusunda çalışan şirketimiz için; Teknik Satış Departmanına; • Temsilciliğini yapmakta olduğumuz firmaların ürünlerinin satışını gerçekleştirecek, • Talepler için teklif oluşturacak ve müşteriye iletecek, • Tekliflerin takibini yapac..

İzmir / Bornova Demak Gıda

Firmamızın İZMİR ofisinde görevlendirilmek üzere ' Perakende Satış Sorumlusu & Horeca Satış Sorumlusu ( Hotel, Restaurant & Cafe )' aramaktayız. Aranan Nitelikler ; * Diksiyonu düzgün ve prezantasyon niteliği bulunan * Erkeklerde askerliğini tamamlamış * ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Canada Eğitim

Kurumsal Pazarlama Yapabilecek Yurt İçi Ve Yurt Dışı Seyahat Engeli Bulunmayan İngilizceye Hakim Prezentable Bayan Personel Aramaktayız.....

İzmir / Tümü Competence Call Center

Competence Call Center Almanca Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor. Aufgaben im Überblick: • Kompetenter telefonischer und schriftlicher Kundenservice • Mit Sympathie und Engagement für zurfriedene Kunden und Kundinnen sorgen Was wir erwarten:..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Turyap Sahrayıcedit

Kadıköy - Sahrayıcedit 'te bulunan ofisimizde çalışmak üzere Gayrimenkul Danışmanları aramaktayız. •Kurumsal bir çerçevede tanınmış ve saygın bir marka altında / kendi işini / yapmak isteyen, •İnsan ilişkileri kuvvetli, Ekip çalışmasına inanan, •Saha çalışmasını benimseyebil..

Ankara / Keçiören Plaza Emlak

PLAZA EMLAK KEÇİÖREN UFUKTEPE VE AYVALI YÜKSELTEPE DE FAALİYET GÖSTEREN EMLAK OFİSLERİMİZ İÇİN; * Maaş + Prim Şeklinde Çalışacak,1300 T.L sabit maaş +prim +yemek *Keçiören bölgesini iyi bilen *Giyimine özen gösteren *İyi derecede araç kullanabilen * Kurumsal bir mar..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Özay İletişim

Özay İletişim firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Özay İletişim Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Sancaktepe İlda İngilizce Kursu

İstanbul Sancaktepe Pazarlama Satış Elemanı, Satış Danışmanı İş İlanı İngilizce Kursumuza Saat 17:00 22:00 Arası Hazır Alınmış Randevura Gidip Kayıt Görüşmesinde Bulunacak Diksiyonu Düzgün İkna Kabiliyeti Yüksek Olan Bay Bayan Pazarlama Satış Ve Satış Danışmaları Aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Superbattal Tekstil

Büyük Beden Erkek/Bayan Giyimde lider olarak, internet destekli İstanbul, Ankara, Adana ve Gaziantep şehirlerinde bulunan 8 mağazamız ile hizmet vermekteyiz. Hızla büyümekte olan firmamıza, KÜÇÜK ÇEKMECE / ATAŞEHİR BOSTANCI Şubelerimiz için, Satışa destek verecek,..