Temsilci İş İlanları

Pozisyon: Temsilci
İzmir / Karşıyaka Tuncay Karagoz Pazarlama

Tuncay Karagoz Pazarlama firmasının aktif ilanlarına veya diğer Turizm Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Tuncay Karagoz Pazarlama Turizm Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Eskişehir / Odunpazarı Aras Kargo

ŞUBE TEMSİLCİSİ (ESKŞHR-TEM) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözüm..

Afm San. Alüminyum Ve İnş San. Ltd Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bölge Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Afm San. Alüminyum Ve İnş San. Ltd Şti Bölge Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Sultangazi Eroğlu Ayakkabı

Eroğlular Spor Ayakkabı Grubu bünyesinde, Aym Taban firmamızda çalışacak; • Ayakkabı Taban satış ve pazarlamasını yapacak, • İnsan ilişkilerinde başarılı, dinamik, Prezantabl ve diksiyonu düzgün, • 20-35 yaş arası, Oto B sınıf ehliyetli ve aktif kullanıma sahip, • ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Aras Kargo

ŞUBE TEMSİLCİSİ (Tuzla-TEM) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümü..

Adana / Seyhan Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılaya..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Kone Asansör

Genel Nitelikler Merkez ofisimizdeki çağrı merkezinde çalışmak üzere Minimum lise mezunu, Minimum 2 sene çağrı merkezi deneyimi olan, Müşteri ve çözüm odaklı düşünme yaklaşımını benimsemiş, MS Office programlarını kullanabilen, İletişim kurma ve ikna etme b..

Bimsan Endüstri San. Ve Tic. Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Eys (Entegre Yönetim Sistemi) Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Bimsan Endüstri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Eys (Entegre Yönetim Sistemi) Temsilcisi i..

Mersin / Tümü Irmak Grup

DOĞAN JEO TERMAL ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE, *KARİYER HEDEFLEYEN *PREZENTABL *DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE ÖZEN GÖSTEREN *İLETİŞİMİ KUVVETLİ *OFİS İÇERİSİNDE ÇALIŞACAK *TAKIM ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLECEK *18-30 YAŞLARI ARASINDA AYRICA STAND HOSTESLİĞİ YAPABİLECEK BAY-BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Girişim Tek

GAYRETTEPE'de bulunan bilgisayar ve kırtasiye firmamıza kamu kurumları ve özel sektöre satış yapabilecek deneyimli ve ehliyetli bay bayan takım arkadaşları aranmaktadır...