Tümü İş İlanları

Pozisyon: Tümü
İstanbul Anadolu / Kartal Çözüm Dergisi Dershaneleri

YENİ AÇILACAK OLAN ORTAOKUL KOLEJİMİZE EĞİTİM DANIŞMANI ARAMAKTAYIZ. OKULUMUZ ATAŞEHİR FERHATPAŞA BÖLGESİNDEDİR. -Eğitim Danışmanı Ne İş Yapar? -Aşağıdaki görev tanımına uygun olan adayların başvurularını bekliyoruz. Eğitim danışmanı, telefon aramaları ve yüz y..

Mersin / Silifke Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE SİLİFKE İÇİN BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 19- 29 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu • Dış görümüne önem gösteren • Bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan fir..

Eskişehir / Tepebaşı Mali Müşavir

mali müşavirlik büromuzda YETİŞTİRİLMEK üzere, hedefleri ve idealeri doğrultusunda uzun süreli çalışabilecek 17-35 yaş arasında BAYAN personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenler Mahir Bilişim San. Tic. Ltd. Şti.

Firmamızda çalışmak üzere deneyimli Ön muhasebe personeli alınacaktır...

İzmir / Çiğli Karşıyaka Plastik

PLASTİK AMBALAJ sektöründe hizmet veren firmamız, yeni takım arkadaşlarıyla ekibi güçlendirecektir. *Market Fırın Poşetleri , Gıda Amblajları ve Torbaları konusunda iş koşturacak,gidilecek yerler ve bölgeler konusunda bilgi ve tecrübeye sahip • İzmir’de ikamet eden, • İnsan ilişkil..

Aranan Nitelikler -MYO Makine Ressamlığı, Makine, Konstrüksiyon veya Teknik Öğretmenlik ile Endüstri Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun, -Metal sektöründe en az 3 yıl deneyimli -Teknik resim standartlarına hakim, -İmalat teknikleri ve malzeme bilgisine sahip ..

Kocaeli / Gebze Arer Group

Gebze Bölgesinde özel güvenlik hizmetlerini üstelenmiş olduğumuz ELEKTRİK SANTRALİ projemizde istihdam edilmek üzere GÜVENLİK AMİRİ aranmaktadır. Lisans mezunu, Silahlı özel güvenlik sertifikasına sahip, Emniyet teşkilatında veya silahlı kuvvetlerde profesyonel..

İstanbul Anadolu / Tümü Alfred Concierge Hizmetleri

ALFRED CONCIERGE HİZMETLERİ, Türkiye'de ilk defa Rezidans, Alışveriş Merkezi, Otel ve İş Merkezlerine, 5 Yıldızlı otellerin concierge hizmetlerini taşıyarak Resepsiyon, Bellboy, Doorman ve Vale hizmeti vermektedir. Uluslararası konforda, güleryüzlü ve güvenli hizmet vererek, hergün yüzlerce misafiri..

Ankara / Çankaya Akdağ Proje Yapı

GENEL NİTELİKLER: Üniversitelerin Maliye, İktisat, İşletme ve Muhasebe ile ilgili bölümlerinden mezun, En az 2 yıl deneyim sahibi, ZİRVE Programına ve MS Office (özellikle excel) programlarına hakim, Tek Düzen Hesap Planı, Finansal raporlama konularında deneyimli,..

İstanbul Avrupa / Güngören Kayra Kumaşçılık

Firmamız bünyesinde çalışacak KARTELA yapmasını bilen bayan eleman aranıyor..