Tümü İş İlanları

Pozisyon: Tümü
Ankara / Çankaya Ata Grup

Balğatdaki ofisimize ; 18/30 yas aralığında giyimine ve konuşmasına özen gösteren ÇAĞRI MERKEZİNDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ VE,TECRÜBESİZ yoksa bile öğrenmeye gayretli,ekip çalışmasına uyum sağlayacak. Bulunduğu ekibe değer katacak genel olarak açıklanan görevde çalışmaktan keyif ..

İstanbul Anadolu / Pendik Mega Polimer

2004 yılından bu yana Mühendislik Plastikleri imalatı yapmakta olan firmamızda istihdam edilmek üzere Genel Muhasebe elemanı aranmaktadır. İş tanımı; - BA/BS mutabakatlarının yapılması, - Banka hesap, borç takibi ve muhasebeleştirilmesi, - Müşteri çekleri ve fir..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Yunusbebe

Anne bebek ürünleri satan e-ticaret firmamız için MİKRO programını kullanabilen ve ön muhasebe bilgisi olan; Fatura kesimi-işlenmesini yapabilcek Cari Hesap Takibi Çek-Senet işlenmesi ve takibi Microsoft Office Programlarına Hakim Mağazamıza gelen müşterilerle v..

İstanbul Anadolu / Maltepe Zeytin Sigorta

Sektör lideri ve bir aile şirketi olan ZEYTİN SİGORTA çoklu acenteliğimiz'e *Bizimle bir aile gibi UZUN yıllar devam edebilecek çalışma arkadaşları işe alacağız* UZUN YILLAR BURADA ÇALIŞACAK VE GÜLER YÜZLÜ OLMASI BİZİM İÇİN EN ONEMLİ 2.ŞARTTIR. +Axa, Sompo, E..

MERTKON KONFEKSİYON TEKSTİL İŞLETMEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE BAY/BAYAN SON KONTROLCÜLER ALINACAKTIR. HER ÇEŞİT SOSYAL AKTİVİTE, DOLGUN ÜCRET, SERVİS VE SSK MEVCUTTUR. 20 YILDIR İHRACAT SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTEYİZ...

İstanbul Avrupa / Silivri Tem Teknik A. Ş.

Silivri Selimpaşa Fabrikamızda çalışmak üzere, Finans alanında çalışacak ve Müşteri satış takibi yapacak eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Sarıyer Karakter Dükkanı

ÇAĞRI MERKEZİ - MÜŞTERİ HİZMETLERİ ELEMANI www. Karakterdukkani.com, size sevdiğiniz çizgi karakterlerin tüm ürünlerini bir arada tek bir on-line sitede sunar. Böylece Örümcek Adam, Frozen Elsa, Şimşek Mekkuin gibi en sevilen çizgi karakterin kostüm, oyuncak, parti malzemeleri, giyim, ..

İstanbul Anadolu / Kartal Özkale Radyatör

firmamız bünyesinde çalışmak üzere; src belgeli şoför alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Avcılar İkoll Tekstil

Bayan dış giyim sektöründe örme ve dokuma alanında faaliyet gösteren firmamızın modelhane departmanında görevlendirilmek üzere; GENEL NİTELİKLER Örme ve dokuma alanında en az 3 yıl deneyimli, Meslek Liselerinin veya M.Y.O.’ nun ilgili bölümlerinden mezun, ..

Antalya / Muratpaşa Ankara Reklam

Reklam Sektöründe faaliyet gösteren firmamızda Antalya şubemizde çalıştırılmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip ; -Folyo sıvama, cam giydirme,araç kaplama -Pleksi harf kesim büküm ( Alüminyum kaynak kutu harf ) - Tercihen reklam ve tabela sektöründe çalışmış, - Sorumluluk..