Tümü İş İlanları

Pozisyon: Tümü
Antalya / Muratpaşa Jazz Travel

Product departmanında görevlendirilmek üzere excel ve sejour programlarına hakim, aksiyon ve fiyat takibi yapacak çalışma arkadaşı aramaktayız...

Antalya / Muratpaşa Jazz Travel

sirketimiz bünyesinde muhasebe departmaninda calisacak, sejour ve sedna programlarinda deneyimli, e fatura, acenta ve tur raporlari balanslamalarini tutacak calisma arkadaslari ariyoruz...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Amber Tekstil

FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRLMAK ÜZERE ASGARİ ÜCERTLE BAYAN TEMİZLİK VE YEMEK PERSONELİ ALINACAKTIR...

Tekirdağ / Çerkezköy Firma Adı Gizli

1 Ağustos itibari ile yemek hizmeti vereceğimiz Çorlu/Çerkezköy projemizde "Kepçeci ve Bulaşıkçı " istihdam edilecektir. Askerlik hizmetini tamamlamış , Yemek dağıtımı ve bulaşık görevinden deneyimli , Bay ,Bayan personel alınacaktır, Catering tecrübeli , Çorl..

Tekirdağ / Çerkezköy Firma Adı Gizli

1 Ağustos itibari ile yemek hizmeti vereceğimiz Çorlu/Çerkezköy projemizde” Proje Yöneticisi “edilecektir. * Toplu Yemek ( Catering ) sektöründe en az 2 yıl deneyimli, * Üniversite Mezunu ( tercihen Gıda Mühendisi- Gıda Teknikeri ) * Yöneticilik vasıfları gelişmiş ve..

Tekirdağ / Çerkezköy Firma Adı Gizli

1 AĞUSTOS itibari ile yemek hizmeti vereceğimiz Çorlu/Çerkezköy projemizde "AŞÇIBAŞI " istihdam edilecektir. Askerlik hizmetini tamamlamış , 1000-5000 arasında yemek hizmeti vermiş , Catering tecrübeli , Maliyet ve gramaj bilgisi olan , Üretim süreçlerini takip e..

Tekirdağ / Çerkezköy Firma Adı Gizli

1 Ağusto itibari ile yemek hizmeti vereceğimiz Çorlu/Çerkezköy projemizde "AŞÇI " istihdam edilecektir. Askerlik hizmetini tamamlamış , 1000-5000 arasında yemek hizmeti vermiş , Catering tecrübeli , Maliyet ve gramaj bilgisi olan , Üretim süreçlerini takip eden ..

Tekirdağ / Çerkezköy Firma Adı Gizli

1 Ağustos itibari ile yemek hizmeti vereceğimiz Çorlu/Çerkezköy projemizde " Aşçı Yardımcısı " istihdam edilecektir. Bay personel için , Askerlik hizmetini tamamlamış , 1000-5000 arasında yemek hizmeti vermiş , Catering tecrübeli , Maliyet ve gramaj bilgisi olan ,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye TANSAV Özel Güvenlik Hizmetleri

İstanbul Anadolu yakasında yeni başlayacak projelerimiz için; 5188 Güvenlik kimlik kartı olan Bay Bayan Güvenlik Görevlileri aranmaktadır. 0507 812 17 20..

İstanbul Avrupa / Esenyurt TANSAV Özel Güvenlik Hizmetleri

İstanbul Avrupa Yakasında yeni başlayacak projelerimizde görevlendirmek üzere; 5188 ögg kimlikli Esenyurt, Bahçeşehir, Hadımköy civarına ulaşım sorunu olmayan Bay Güvenlik Görevlisi aranmaktadır. 0507 812 17 20..